talenten

Hoe loopt jouw leven? Gebruik je talenten!

Ben jij een leider? Neem jij verantwoordelijkheid voor je eigen leven en dat van anderen? Door inzichten in en bewustwording van je eigen talenten kun je leiderschap nemen.

Leiderschap

Veel mensen lopen ertegenaan dat ze niet weten hoe ze leiderschap moeten nemen. Ze werken kei- en keihard en trekken van alles uit de kast, maar telkens lukt het net niet. En dat is vreselijk teleurstellend als dat je steeds gebeurt!

(Non)verbaal

Je kunt jezelf sterker maken door concreet aan de slag te gaan. En ervoor te zorgen dat verbale en non-verbale communicatie met elkaar overeenkomen. Hierdoor voel je je zekerder en dat straal je ook uit.

Kennis

Coach & Healer Jackie Crince geeft en organiseert diverse masterclasses met onder andere gastsprekers zoals schrijver en coach Evert Heintz van Flow, Dirk Lippens van Beerlandt Productions en vele anderen, waarbij zelfontplooiing en bewustwording centraal staan. De sessies zijn vol interactie en je kunt direct de opgedane kennis in de praktijk brengen. Niets vaag of wolligs; gewoon lekker concreet.

Je kunt jezelf sterker maken door concreet aan de slag te gaan

Extra ondersteuning

Leiderschap is voor iedereen anders. Terwijl de één alles snel oppakt in een masterclass, heeft de ander extra ondersteuning nodig in de vorm van persoonlijke coachingsessies. Alles is erop gericht om jou handvatten aan te reiken, zodat je verder kunt.

Coaching

Het is mogelijk om één-op-één gecoacht te worden door Jackie Crince. Zij heeft jarenlange ervaring en combineert in haar werk diverse technieken zoals coaching, healing en regressie. Het is verrassend en een mooi traject dat jullie samen lopen. Het enige wat jij hoeft mee te brengen is de bereidheid om jouw leiderschap op je te nemen. Je zult verrast zijn over je resultaten, de duidelijkheid en hoe snel het gaat. Geïnteresseerd? kijk dan op www.jouwlijfenleven.nl voor een masterclass of coachingssessie.

Datum: 04 mei 2018