jezelf

Kies voor jezelf

Lieve vrouw, moeder, vriendin, collega, dochter, … Herken jij het gevoel dat je een soort jongleur bent, die binnen al die rollen de bordjes omhoog probeert te houden? Dat je het overal zo goed mogelijk probeert te doen? Dat je gemakkelijker voor een ander zorgt dan voor jezelf? Dat je jezelf weinig ruimte gunt te doen waar je blij van wordt? Dat je jezelf een beetje kwijt bent en te weinig ‘me-time’ hebt om weer op te laden? Kies eens voor jezelf!

Investeren in jezelf

Stel je nu eens het tegenovergestelde voor: je bent succesvol, ervaart geluk en straalt in je werk en in je privéleven. Je hebt geïnvesteerd in jezelf, en blokkades en negatieve overtuigingen over jezelf, over je mentale en fysieke gezondheid, over je relaties, over je werk, over je moederschap omgezet in positieve levenslessen. Je hebt de regie over je eigen leven en je manifesteert je dromen en verlangens vanuit een flow waarbij je je hart volgt.

Altijd een keus!

Onmogelijk? Nee hoor. Je hebt weliswaar niet altijd controle over alle omstandigheden, maar wél altijd een keus in hoe je daarmee omgaat en welke invloed je deze op jezelf laat hebben. Je krijgt precies dat op je pad wat je nodig hebt of wat je te leren hebt, tot het moment dat je de confrontatie met jezelf aangaat, besluit om het anders te doen en het leven te leiden dat je wil leiden. Weet je dat je situaties beter aan kan door bij jezelf te blijven en te onderzoeken waar je voor staat, wat je waarden, je doelen en je missie zijn? Wie jij in wezen bent als vrouw en wat jouw essentie is binnen alle rollen die je vervult? Weet je dat je lekkerder in je vel zit en leuker bent voor je omgeving als je af en toe heel ‘egoïstisch’ voor jezelf kiest?

‘Ik laat je graag zien hoe je bij jezelf kunt komen’

Ervaringsdeskundige

Pauline Bruins is creatief therapeut drama, danscoach, docent, loopbaanbegeleider, NLP Mental Health Coach en Counselor en internationaal erkend NLP-trainer. Ze weet als geen ander hoe het is om struggles mee te maken in relaties en werk. ‘Na twee scheidingen had ik als alleenstaande moeder van twee dochters het gevoel vast te zitten in een gouden kooi van veiligheid en zekerheid op mijn werk. Dit waren pittige processen, maar door die met open ogen te doorleven, kan ik nu alleen maar dankbaar zijn, omdat het me zoveel inzicht heeft gegeven en deuren heeft geopend waar ik nooit van kon dromen. Ik laat je graag zien hoe je bij jezelf kunt komen, bij je lichtheid, liefde en levensvreugde en je plezier om te spelen, te dansen en contact te maken!’

ExpressieCoaching

Ben jij eraan toe om voor jezelf te kiezen, dan kan ExpressieCoaching je ondersteunen in dit proces door coaching en training gericht op werk- en levensgeluk, vitaliteit, expressie en verbinding. Pauline Bruins kijkt naar je innerlijke processen, maar werkt ook vanuit creativiteit, lichaamswerk en beweging om vanuit je hele systeem in contact te komen met jezelf, met je kracht, om van daaruit jezelf beter te kunnen uiten, beter in contact te zijn met je omgeving en je doelen te behalen.

Datum: 11 juni 2019