effortless-coaching

Leven zonder moeite met effortless coaching

Het is in de huidige maatschappij best lastig om dicht bij jezelf te blijven en vanuit je eigen behoeften, wensen en idealen te leven. Je loopt aan tegen angsten of belemmerende gedachten of je kampt met onverwerkte emoties. Daardoor kost het leven je moeite en energie. Je wil dit veranderen, maar je weet niet hoe dat moet.

Maatschappelijke rollercoaster

Vandaag de dag leven we in een maatschappelijke rollercoaster, die veel van ons vraagt. We laten ons verleiden om in een hoog tempo te leven en alle ontwikkelingen bij te houden. Dit houden we maar tot een zeker moment vol en dan is onze grens bereikt. Met effortless coaching kun je hier iets aan doen.

Effortless coaching

Effortless coach Marjan van den Haak legt uit: ‘Effortless coaching gaat ervan uit dat niet alleen je hersenen informatie opslaan en doorgeven, maar dat de miljarden lichaamscellen dat doen. Als de cellen met beladen informatie positief worden gereset, dan ga je anders kijken naar de, soms jaren oude overtuigingen of ervaringen.’

Leven zonder moeite

‘Met effortless coaching kunnen we meerdere gebieden aanpakken. Overtuigingen omdraaien of onverwerkte emoties of ervaringen uit het verleden opsporen en afronden. Als we dit eenmaal opgeruimd hebben, dan behoud je je herinneringen, maar ze beïnvloeden je niet meer op een negatieve manier. Daardoor kun je eindelijk gaan leven zonder dat het je veel moeite of energie kost’, aldus Marjan.

De effortless coach helpt jou om de stappen te blijven zetten

Van overleven naar moeiteloos leven

‘De effortless coaching is een holistische aanpak. Je bodymind wordt centraal ingezet. Er is tijdens het coachingstraject aandacht voor hoofd (gedachten en overtuigingen) en lijf (je fysiek, gevoel en emoties). Aan het eind van het traject zijn interne blokkades opgelost en weet jij vanuit welke intenties jij jouw leven wilt leven. Van moeten naar vrije wil; van overleven naar moeiteloos leven. De effortless coach helpt jou om de stappen te blijven zetten op weg naar een meer ontspannen leven. We doen dit samen en stapsgewijs’, aldus Marjan.

De eerste stap

Effortless coaching is geschikt voor jou als je iets wezenlijks wilt veranderen in je leven en daar tot nu toe zelf nog niet in geslaagd bent. Als je voelt dat er echt iets moet gaan gebeuren, dan ben je klaar voor de eerste stap richting een moeiteloos leven!

Samenwerking met Sabine Pols

Sabine werkt als effortless coach in haar eigen centrum voor persoonlijke groei Het Element in Zaandam. Zij coacht onder andere alleengeboren tweelingen en helpt ze verder op hun pad met een doelgericht traject. Sabine en Marjan kennen elkaar van de effortless coachingsopleiding die ze samen gevolgd hebben.

Datum: 27 juli 2018