Met bioresonantie kijk je niet langer machteloos toe
Zelf ziek zijn komt nooit gelegen. Maar als je kind ziek is, zou je dat toch het liefst zelf overnemen. Wat kun je je machteloos voelen als je merkt dat je kleintje niet lekker is. Soms is dat heel duidelijk: dan is hij echt ziek en heeft hij koorts. Een andere keer kun je er je vinger niet op leggen, zit hij niet lekker in zijn vel, is hij huilerig en hangerig of zijn er vage, lichamelijke klachten.
Moeilijke zwangerschap
‘Je ziet het soms al bij baby’s. Vooral na een moeilijke zwangerschap of zware bevalling. Ze huilen veel, hebben een voorkeurshouding, last van hun nekje of zitten onder het eczeem’, vertelt Elvira Zwanikken. ‘In dat geval kan ik het kindje doormeten met mijn bio-resonantieapparatuur.’
Trillingsfrequentie
‘Elk orgaan, alle lichaamsvloeistoffen, hormonen, schimmels, virussen, parasieten, wormen, kruiden, geneesmiddelen, kristallen en zelfs iedere gedachte heeft zijn eigen elektromagnetische frequentiespectrum. Het is een trillingsfrequentie de je kunt vergelijken met een toon die specifiek is voor die stof, dat orgaan of voor die functie. Daarnaast probeer ik ook de rest van de context in beeld te krijgen door te vragen hoe de zwangerschap en bevalling verlopen zijn en of er problemen zijn met de voeding.’
Immuunsysteem versterken
‘Met bioresonantie kun je meten welke blokkades in het lichaam zijn ontstaan, door lichaamsvreemde stoffen zoals medicijnen, narcose of vaccinaties. Je kunt er niet alleen een verstoring in de lichaamsfuncties mee opsporen, maar vaak ook mee behandelen. Zo heb ik bij diverse kinderen met oorpijn een operatie kunnen voorkomen. De bio-resonantieapparatuur is ingeprogrammeerd op frequenties die die wél de bacterie vernietigen, maar níét het immuunsysteem’, legt Elvira enthousiast uit.
Voedingsmiddelen aanvullen
‘Verkeerde voeding kan ook grote gevolgen hebben met de loop der jaren. Wat de moeder in voorraad heeft, wordt gebruikt om door te geven aan de baby. Vooral voor aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en baby’s in de borstvoedingsperiode, is de Omega 3-balans belangrijk’, weet de natuurgeneeskundige.’
Met bioresonantie kun je meten welke blokkades in het lichaam zijn ontstaan
Omega-3
‘Als er bij de moeder een tekort is aan Omega-3, kunnen het zenuwstelsel en immuunsysteem van de baby niet goed opgebouwd worden. Aangeboren eczeem of eczeem op lagereschoolleeftijd, en ADHD-klachten kunnen daar symptomen van zijn.’
Disbalans
‘Andere syptomen van een Omega-3-disbalans zijn bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, astmatische klachten en gewrichtsklachten met pijn. De disbalans in Omega-6 en Omega-3, verstoord door onze westerse voeding, is de oorzaak van zogenaamde ‘laaggradige ontstekingen’.’
Labtest
‘Bioresonantie kan dan goed helpen, maar het aanvullen van voedingsstoffen is óók belangrijk. Om precies te weten of er een Omega-3-tekort is en hoeveel er dan vervolgens nodig is, maak ik gebruik van een labtest waarmee de Omega-3-status gemeten kan worden. Met één druppel bloed, hetzelfde als met een glucose prikje, kan dat uitgezocht worden. Door de resultaten regelmatig te monitoren, kan ik de voortgang ook inzichtelijk maken.’
Immuunsysteem versterken
‘Body-Pitstop combineert het beste van 2 werelden: de oude volksgeneeskunde met de nieuwste mogelijkheden van de digitale techniek, gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek en laboratoriumtesten. Eigenlijk is wat ik doe heel simpel: door het immuunsysteem te versterken, laat ik veel symptomen vanzelf verdwijnen. Wil je ook eens weten hoe het werkelijk met jouw Omega-3-status is? En of het wel nodig is om visoliecapsules te kopen bij de drogist? Maak dan een afspraak met Body-Pitstop.’
-
We hebben er allemaal van tijd tot tijd last van: stress. Het woord heeft een negatieve klank, want je kunt er immers allerlei klachten door krijgen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, rug- en nekklachten, concentratieverlies en slapeloosheid.
-
Honing is al eeuwenlang een geliefd natuurproduct dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook talloze gezondheidsvoordelen biedt. Dit gouden elixer, geproduceerd door bijen, is meer dan alleen een zoetmiddel. Van culinaire toepassingen tot medicinale gebruiken, honing heeft een unieke plaats in ons dagelijks leven.
-
Naast reguliere behandelingen tegen kanker zijn er ook andere methoden die je gevecht tegen deze ziekte kunnen ondersteunen. Zelf heb je misschien ook al wel op internet rondgeneusd naar deze verschillende methodes.
-
Je hormonen hebben een groot effect op je lichamelijke én mentale gesteldheid. Niet alleen sturen de hormonen je stofwisseling, spijsvertering en orgaanfuncties aan, maar ook je emoties en gedrag. Wanneer je hormonen uit balans raken, kan het hele kaartenhuis dus omvergeblazen worden.
-
Heb jij regelmatig te maken gehad met een blaasontsteking? Dat is erg vervelend, want je hebt constant het gevoel dat je naar het toilet moet, terwijl er vaak maar weinig urine uit komt. Nog frustrerender is het wellicht om je te realiseren dat je man of vriend eigenlijk nooit een blaasontsteking heeft.
-
Bijna iedereen herkent het. Momenten waarop het je even allemaal te veel wordt. De werkdruk die je maar niet kunt loslaten, kinderen die ruziën en een partner die zijn of haar verhaal bij je kwijt moet… Plotseling overstroomt het je.
-
Na een intensieve sportsessie voel jij je weer voldaan. Tijdens je sessie heb je al aardig wat calorieën verbrand, echter weet jij wat de volgende ochtend gaat komen. Eén stap uit bed en je voelt de stramheid en pijn weer opkomen.
-
Een hele nacht slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de maand maart staan we daarbij stil op de Internationale Dag van de Slaap.
-
Midden in de nacht word je badend in het zweet wakker. Tijdens een vergadering probeer je achteloos de druppels van je voorhoofd te vegen, maar je weet dat dat slechts een tijdelijke oplossing is.
-
Het verhaal van Mirthe (54): ‘Toen ik relatief jong was, heb ik mijn moeder verloren. Met haar heb ik dan ook nooit kunnen praten over de overgang. Dat was echt een gemis, want ik had nooit verwacht dat het me zo moeilijk zou vallen.