cryolipolyse

Snel van je vet af met cryolipolyse en Pascaud Contour

Je hebt al van álles geprobeerd. Je bent vijf keer per week gaan sporten, hebt een personal trainer in de arm genomen én bent koolhydraatarm gaan eten. Oké, misschien heb jij een iets minder extreme exercitie gevolgd. Maar de uitkomst is in elk geval hetzelfde: na al die pogingen om gezonder te gaan eten en te sporten, ben je nog stééds niet verlost van je lovehandles, buikje en dat vetrandje bij je billen. Gelukkig hoef je niet te leven met je frustratie, en kun je je overtollige vetjes écht aanpakken. Graag stel ik twee revolutionaire behandelingen aan je voor: cryolipolyse en de Pascaud Contour!

Waarom werkt cryolipolyse zo goed?

De vetlaag in je lichaam bestaat uit meerdere lagen. De vetlaag die om je spieren heen zit, kun je zelf verminderen door gezond te eten en vaak te sporten. Maar de laag die daarboven ligt, is erg hardnekkig. Dat betekent dat je ondanks al je gezonde en sportieve gewoontes nog stééds last kunt hebben van je lovehandles, buikje, ‘zwabberarmen’ en zware bovenbenen. Zó frustrerend. Wees echter niet getreurd. Met cryolipolyse, een therapie die wetenschappelijk is onderbouwd, is deze vetlaag wél aan te pakken. De onderzoekers kwamen er namelijk achter dat vetcellen slecht tegen kou kunnen. Wanneer ze hier aan worden blootgesteld, gaan ze kristalliseren. Hierdoor worden ze vernietigd. Tijdens de cryolipolysebehandeling vindt er een proces van gecontroleerde koeling plaats op het probleemgebied dat jij graag wilt aanpakken. Goed om te weten is dat de behandeling volledig veilig is, en geen schadelijke gevolgen heeft voor het lichaam.

Schoonheidstip: óók voor mannen

De behandelingen met cryolipolyse en Pascaud Contour zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. In mijn salon mag ik tegenwoordig dan ook veel mannen verwelkomen. En dat is niet verwonderlijk, want ook zij genieten van mooie resultaten! Veel gekozen behandelgebieden voor mannen zijn het buikje en de rug. En met de Pascaud Contour is het ook mogelijk om de ‘mannelijke’ rimpeltjes en lijntjes aan te pakken. Wist je trouwens dat ik ook een speciale schoonheidsbehandeling voor mannen aanbied in mijn praktijk? Deze zijn speciaal aangepast op de (mogelijk door scheren aangetaste) mannenhuid, en geschikt om gevoeligheden, oneffenheden en eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. En behalve dat de LUUX for Men & Skin-behandelingen een mooi resultaat opleveren, zijn ze ook heel ontspannend.

Pak deze gebieden aan met cryolipolyse!

Aan deze lichaamsgebieden kun je werken:

 • Lovehandles
 • Buik
 • Billen
 • Armen
 • Benen
 • Taille
 • Rug

Maak kennis met Pascaud Contour

Naast cryolipolyse heb ik nog een behandeling waarmee het mogelijk is om effectief te werken aan een strak figuur en een mooie, strakke huid: Pascaud Contour. En net zoals bij cryolipolyse komen hier geen injectienaalden of operatiemessen aan te pas. Pascaud Contour combineert vier verschillende technologieën in één behandelingssessie, waaronder vacussage, radiofrequentie, LED en lasertherapie. Samen zorgen deze technologieën ervoor dat cellulite en plaatselijke vetophopingen verdwijnen. Ook wordt je huid aangezet tot vernieuwing, verjonging en versteviging, en krijgt je lichaam de stimulans om afvalstoffen af te voeren. Hierdoor wordt je huid aanzienlijk strakker en egaler worden, en kun je afscheid nemen van je ongewenste vetophopingen.

De behandelingen zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen

Ook vaarwel rimpeltjes en verslapte huid!

Helaas ontkom je er niet aan. Met het verstrijken van de jaren vermindert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt je huid steeds minder strak, elastisch en stevig. Hierdoor zijn de eerste lijntjes en rimpeltjes te zien, en kun je ook te maken krijgen met een verslapte kin, een slapper decolleté en de zogenaamde ‘hamsterwangen’. Behalve dat het mogelijk is om de omtrekken van het lichaam te verminderen, is het met de Pascaud Contour óók mogelijk om de omtrekken van je gelaat te verminderen. Ook rimpels en lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De effecten van de behandelingen met Pascaud Contour

Hier kun je na de behandelingen van genieten!

 • het verminderen van omtrekken van je lichaam en je gezicht
 • het verstrakken en verstevigen van je huid
 • het verminderen van je omtrek
 • het verminderen van plaatselijke vetophopingen
 • het bestrijden van je cellulite
 • het verminderen van oedeem

Voor jou!

Wil jij ook effectief werken aan je figuur en huid? En wil je tegelijkertijd kunnen genieten van een moment van oprechte aandacht, luxe en ultieme ontspanning? Dan ben je bij LUUX By D’Opknapperie aan het juiste adres. Op deze plek komen expertise, vakmanschap en liefde voor huid en haar samen. Je vindt hier onder andere de beste kappersbehandelingen, heerlijke beautybehandelingen, figuurverbetering met cryotherapie en Pascaud Contour. Gun het jezelf, je bent het waard!

Datum: 21 augustus 2019