icoone

De icoone® Laser verbetert je huidconditie

Al eeuwenlang wordt bindweefselmassage gebruikt als effectieve methode om de huid van het gezicht en het lichaam mooi en gezond te houden tijdens het ouder worden. De beauty-industrie staat niet stil; ook de bindweefselmassage heeft grote sprongen gemaakt en is doorontwikkeld om nóg betere resultaten te kunnen behalen.

icoone® Laser

Huidspecialiste Margo Mast: ‘Bij Original Skin streven we naar de beste resultaten en blijven we graag up to date rond innovaties binnen onze branche. Met trots introduceren we de nieuwste generatie op het gebied van mechanische bindweefselmassage, de icoone® Laser! Dankzij de icoone® zijn we in staat om iedere millimeter van de huid optimaal te behandelen; zelfs de meest kwetsbare huid! Door de verschillende applicatoren kunnen we zowel het lichaam als het gelaat Op een effectieve, snelle en veilige manier behandelen; zelfs de oogleden! Doordat de behandeling zo gericht toegepast kan worden, kan maatwerk gegarandeerd worden.’

Mogelijkheden

De icoone® Laser kan worden ingezet bij:

  • rimpels
  • verslapte huid
  • cellulite
  • vetophopingen
  • lymfoedeem
  • lipoedeem
  • brandwonden
  • littekens
  • spierpijn
  • vermoeidheid

‘Dankzij de icoone® zijn we in staat om iedere millimeter van de huid optimaal te behandelen’

Bindweefselmassage

De icoone® voelt aan als een prettige behandeling, maar is effectief tot in de diepste lagen van de huid. Hoe dat werkt? Margo legt uit: ‘Met icoone® behandelen we middels de gepatenteerde Roboderm® technologie, met behulp van twee gemotoriseerde rollers, die zorgen voor multi-microalveolaire stimulaties. Hierdoor zijn we in staat om maar liefst 21.600 microstimulaties per minuut af te geven aan de huid. Dit doen we eventueel in combinatie met LED en laser voor de aanpak van plaatselijk vet, zoals op de buik of de lovehandles. Dit geeft een oppervlakkige en diepe bindweefselmassage voor de hoogst haalbare resultaten op het gebied van huid- en contourverbetering. De methode verbetert de bloedcirculatie en lymfeafvoer, stimuleert fibroblasten en ellimineert vetophopingen. De 915 nm diode laser penetreert diep in het weefsel, waardoor de inhoud van de vetcel vloeibaar wordt. Door het 650 nm LED-licht wordt de wand van de vetcel doorlaatbaar, waardoor het vrijgemaakte vet kan worden verplaatst naar de tussenliggende ruimtes in het weefsel. De mechanische stimulatie van het weefsel zorgt uiteindelijk voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem. Daarnaast stimuleert deze de bloedcirculatie en lymfedrainage.

Multi-inzetbaar

Door de verschillende technologieën is de icoone® zeer efficiënt in te zetten op verschillende indicaties en locaties. Denk aan vetophopingen, verslapte huid, cellulite en rimpels. De behandelingen met de icoone® kunnen ook toegepast worden bij bepaalde medische aandoeningen. Door de verhoogde zuurstoftoevoer, de verbeterde bloedcirculatie en de activatie van fibroblasten kunnen klachten en symptomen effectief worden bestreden. Denk hierbij aan spierpijn, lymfoedeem, lipoedeem, brandwonden en littekens.

Datum: 26 september 2019