op-pad

Goed voorbereid met jouw kind op pad

Wil je samen met jouw kind op pad? Dan moet je ook zorgen voor voldoende veiligheid onderweg. Onderweg kan er immers veel gebeuren en je bent ook snel afgeleid als jouw kind overal naartoe kan. De veiligheid begint daarom al vanaf het moment dat je de auto in stapt. Hiervoor kan je een maxi cosi autostoel kiezen. Deze autostoel zorgt dat jouw kind te allen tijde op zijn plek blijft zitten. Ook helpt deze bij het voorkomen van gevaarlijke situaties. Maar wat kan je allemaal verwachten van deze autostoel? En wat is er nog meer nodig om op pad te gaan met jouw kind? Lees snel verder en ontdek het.

Goede gordels voor jouw kind

Een Maxi Cosi autostoel is een stoel die je op de achterbank plaatst, waarna je het kind erin kan laten zitten. De autostoel is voorzien van verschillende veiligheidsmaatregelen. Denk aan de maatregelen die ervoor zorgen dat de stoel goed vaststaat op de achterbank. Ook zijn er extra stevige gordels beschikbaar, zodat je jouw kind vast kan zetten. De normale autogordels zijn niet gemaakt voor kinderen. Zo zitten deze vaak te hoog, wat snijdt in de nek van het kind. Ook kan het hierdoor niet voldoende veiligheid geven. De extra gordels in de autostoel zorgen voor de stevigheid en bij onverwachts remmen snijdt de gordel niet in jouw kind.

Voor dagelijkse activiteiten

Je bent niet altijd met de auto onderweg als je met jouw kind op pad bent. Tussendoor maak je immers ook een stop of moet je even snel boodschappen doen. In dit geval moet je een goede kinderwagen tot jouw beschikking hebben. Je kan hiervoor kijken naar een Joolz Aer. Deze kinderwagen is stevig, kent een comfortabele ligplek voor jouw kind en dankzij de ergonomische handvaten zorg je dat je de juiste draai kan maken. Pak je liever de fiets? Zorg dan dat je een goed fietsstoeltje hebt of een fietskar. Zo kan je jouw kind goed meenemen en zijn de dagelijkse activiteiten ook beter uit te voeren. Jouw kind kan tevens niet meer weglopen doordat je riemen tot jouw beschikking hebt.

Eenvoudig inklappen om op pad te gaan

Bij de Joolz Aer heb je niet alleen de mogelijkheid om dagelijkse activiteiten uit te voeren, maar kan je ook voor langere uitstapjes een kinderwagen meenemen. Je kan de kinderwagen namelijk helemaal inklappen, zodat je een klein pakket hebt voor in de auto. In een vloeiende beweging zet je de kinderwagen weer in elkaar en plaats je het zitje erin. Je kan de kinderwagen tevens voorzien van extra tassen en een plek om boodschappen te plaatsen. Zo houd je jouw handen vrij voor het lopen en hoef je ook niet meer met zware spullen te sjouwen. Je hebt voldoende veiligheid voor het maken van de leukste uitstapjes met jouw kind.

Datum: 10 april 2023