hart

Terug naar ons hart

We komen uit een tijdperk waarin het belangrijk was om zoveel mogelijk te bereiken, geld te verdienen en aanzien te vergaren. Wanneer je maar druk was, alle ballen in de lucht hield en vul het maar in, dan had je het gemaakt en jezelf bewezen. Ook iedereen willen pleasen en geen ‘nee’ meer durven zeggen was een veel voorkomend struikelblok. We functioneerden voornamelijk vanuit ons hoofd, onze ratio, onze mannelijke energie.

In deze ‘coronatijd’, waarin we met z’n allen op onszelf teruggeworpen worden, komen we tot inzichten. Het werkt niet meer voor ons; we willen het anders. We zijn moe, we zijn het contact met onszelf en vaak ook met onze partner kwijt en snappen eigenlijk niet waarom we niet meer blij zijn; niet meer bij ons gevoel, enthousiasme, creativiteit en dromen kunnen. We zijn vergeten dat we spirituele wezens zijn die hier als mens zijn gekomen om te ervaren, te ontwikkelen, te groeien en tot onvoorwaardelijke liefde te komen voor onszelf en anderen.

Welnu, in dit tijdperk mogen we weer terug naar ons hart, gevoel, intuïtie, onze innerlijke wijsheid en innerlijk weten. Dit zit in ons allemaal; we zijn alleen het contact ermee verloren. Op het moment dat je jezelf de ruimte gunt om te onderzoeken hoe jij weer in contact kunt komen met wie je werkelijk bent, kun je bewustere en betere keuzes maken, vanuit je vrouwelijke energie. Dit geldt voor zowel vrouwen als mannen. Het is op dit moment ook zó belangrijk om het onze kinderen anders voor te leven, want de burn-outs en andere ‘ziektes’ van deze tijd rijzen de pan uit.

Wanneer je bij mij op consult komt, kijken we waar jij op dit moment staat in je leven, waar je vandaan komt en waar het heen mag gaan. Ik zet al mijn expertises in die op dat moment nodig zijn voor je en ben concreet en duidelijk; niet zweverig. Binnen één consult leg ik direct de vinger op de ‘zere’ plek, er ontstaat helderheid en je krijgt inzichten waardoor je als vanzelf in een andere energie komt en er ruimte voor verandering en groei ontstaat.

Wanneer we de controle durven los te laten, ontspanning toe te laten en te vertrouwen op onszelf en ons gevoel, gebeuren er magische dingen. We kunnen dan gaan ervaren dat datgene wat we nodig hebben of goed voor ons is als ‘vanzelf’ op ons pad komt.

Lieve groet,

Margret 

We functioneerden voornamelijk vanuit ons hoofd, onze ratio, onze mannelijke energie

Bijzondere gave

Ik heb een bijzonder mooi gesprek mogen hebben met Margret. Ik was enorm zenuwachtig en bang voor hetgeen ik eventueel te horen zou krijgen, maar Margret is zo’n lieve, warme, open, nuchtere en humoristische vrouw dat je je direct op je gemak voelt. Ik ging op in al haar inzichten en herkende me vrijwel in alles wat ze me vertelde. Haar kunde in de numerologie heeft een praktische structuur en sloeg alle spijkers op hun kop. Zelfs de moeilijkste onderwerpen kon ze met veel liefde en optimisme op mij overbrengen, waardoor het mij rust en zelfvertrouwen bracht. Je merkt aan alles dat Margret oprecht met je meevoelt. Ik ging pas de deur uit nadat alle onderwerpen en vragen volledig besproken waren. Ze heeft zo’n bijzondere gave die zo waardevol is geweest voor het zetten van de volgende stappen in mijn leven. Bedankt lieve Margret dat je je bijzondere gave hebt willen delen met mij! – een cliënt

Datum: 13 december 2021