moeder

Werken aan de band tussen moeder en kind

Het moederschap is prachtig, emotioneel en enorm leerzaam. Elk moment van de dag sta jij klaar voor je kindje, maar wat als dit allemaal niet vlekkeloos gaat? Naast moeder ben je ook nog dochter, vriendin, werknemer en collega. Dit zijn veel rollen, die niet altijd even goed samengaan. Een steuntje in de rug is soms meer dan welkom.

Bloeipracht

Bloeipracht coaching voor moeder en kind is een fijne plek om dat steuntje te krijgen. Caroline Uitendaal-Drost helpt je op weg door middel van coaching, de reversiemethode, meditatie, mindfulness, balans- en ontspanningsmassage en energetisch en systemisch werk. Er zijn 3 verschillende bloeiplannen:

Ontspannen moederschap

Het bloeiplan ‘Ontspannen moederschap’ richt zich op moeders die het gevoel hebben dat zij vaak ergens tekort in schieten. Wanneer je kampt met stressgerelateerde klachten of een burn-out, is het belangrijk om te kijken naar je belemmerende overtuigingen en patronen. Welke kun je doorbreken? Bewustwording en ontspanning is enorm goed voor je lichaam. In tien weken wordt er toegewerkt naar meer balans in je leven.

Bewustwording en ontspanning is enorm goed voor je lichaam

Kind in volle bloei

Soms zit een kind niet lekker in zijn vel. Dit kan tot uiting komen in gedrag, of allerlei klachten. Tijdens het bloeiplan ‘Kind in volle bloei’ gaan we op zoek naar de kern. Het bloeiplan brengt kinderen rust en ontspanning, zodat zij weer blij in het leven kunnen staan.

Moeder & kind in verbinding

Wanneer er iets niet lekker loopt tussen jou en je kind kan dit liggen aan jullie onderliggende connectie. De verbinding tussen moeder en kind is namelijk erg sterk en begint al in de buik. Het kan zijn dat er door bepaalde omstandigheden een verstoring is ontstaan. Tijdens het bloeiplan ‘Moeder & kind in verbinding’ wordt er intensief gewerkt met moeder en kind, zodat zij weer van elkaar kunnen genieten.

Datum: 12 december 2018