zelf-heling

Maak van 2020 jouw jaar met zelf-heling!

Zoals aan ieder jaar, begon je ook vol goede moed aan 2019. Dít zou het jaar worden dat je eindelijk een baan vindt die bij je past, dít zou het jaar zijn dat je voor jezelf opkomt en keuzes durft te maken waar jij gelukkig van wordt. Nu het einde van het jaar ineens bijna daar is, word je onbewust gedwongen om terug te kijken naar de afgelopen 12 maanden, maar dat is best confronterend. Je zit namelijk nog in exact dezelfde situatie: ongelukkig op je werk, ongelukkig met jezelf. Wordt 2020 dan écht het jaar waarin alles verandert?

Blokkades opheffen

Ja! Want hoewel je voor je gevoel al zo veel hebt geprobeerd en jouw situatie soms uitzichtloos kan voelen, zijn er altijd mogelijkheden om blokkades op te heffen en dichter bij jezelf te komen. Een gelukkig en gezond leven staat op jou te wachten. En het echt goede nieuws? Je kunt er gelijk aan beginnen te werken!

Therapeutische zelf-heling

Een therapeutisch zelf-heling traject leert jou namelijk hoe je door middel van meditatie, visualisatie en oefeningen jezelf kunt helen. Sandra Valk van Centrum Sensibel is hierin gespecialiseerd en geeft daarnaast therapeutische behandelingen die jou kunnen helpen die oude blokkades op te sporen en weer helemaal in balans te komen. Een beter voornemen voor het nieuwe jaar bestaat niet, toch?

Stress of fysieke aandoeningen

Sandra legt uit dat het zelf-heling traject geschikt is voor veel uiteenlopende klachten en problemen: ‘Voor iedereen die last heeft van stress-gerelateerde klachten of fysieke aandoeningen kunnen we het traject zo inrichten dat jij er het meeste uithaalt. Ook als je het gevoel hebt dat je op een doodlopend spoor zit en niet weet hoe je dit kunt veranderen, help ik je graag. Ik ben natuurlijk geen arts en zal geen diagnoses stellen, maar het traject met oefeningen en begeleiding is een prachtige aanvulling op eventuele reguliere behandelingen.

Maatwerk

‘Het mooie aan dit traject is dat het maatwerk is en dat de behandelmethodes geheel afhangen van jouw energie en situatie. Ik stem met jou af wat er nodig is en pas dan een combinatie van coaching, healing, reading en therapeutische technieken toe. We werken toe naar meditatieve ontspanning, zodat jij jezelf kunt leren je denken tot rust te manen en een verbinding kunt leggen tussen je bewuste denken en je onderbewustzijn. Dit kan je helpen om tot inzichten te komen en jouw transformatie en healing te versnellen of te bevorderen.’

Het traject is een prachtige aanvulling op eventuele reguliere behandelingen

Juiste bewustzijnsstaat

Via geleide meditatie en visualisatie kun je leren om in de juiste bewustzijnsstaat te komen en oude patronen te doorbreken. Ook leer je je immuunsysteem te versterken en hoe je het zelfgenezend vermogen van je lichaam kunst stimuleren. Ook is er ruimte voor fysieke ontspanning door middel van oefeningen in positief denken en het gebruiken van je fantasie en energie.

Zelf aan de slag als therapeut

Voel jij dat je het in je hebt om zélf mensen te helpen naar een gebalanceerd leven vol geluk en voorspoed? Dan kun je je bij Sandra ook laten opleiden tot energetisch zelfheling therapeut. De opleiding leert je om als therapeut bewustzijnscoaching, healing en reading met therapeutische technieken te combineren. Dit is een effectieve methode om stabilisatie, verbetering of genezing van een uiteenlopende reeks klachten te bewerkstelligen.

Open dag

Als je meer wilt weten over de opleidingen, Sensibel Academie en trainingen, kun je op 21 juni terecht op de open dag van Sensibel voor allerlei proeflessen. Opgeven voor deze dag kan via info@sensibelacademie.nl. Lees hier het hele programma.

Datum: 06 januari 2020