20 minuten fit mét onverdeelde aandacht
Na een met zon, ijsjes en pizza overgoten zomervakantie staan er aantal dingen op jouw wensenlijstje. Een fitter en strakker lijf, en een bijbehorende goede conditie graag. Maar jezelf van die bank of bureaustoel afslepen en jezelf in je sporttenue hijsen is soms best lastig. Of wie weet train jij al wel, maar lukt het je op eigen kracht nog niet om je gezondheidsdoelen te behalen. Geef de moed niet op: de oplossing is dichterbij dan je denkt!
fit20 training
Alles wat jij hebt nodig hebt, is een stok achter de deur. Ook is het slim om een manier van sporten te kiezen die leuk en uitdagend is, en past in jouw drukke schema. Het antwoord? Trainen bij fit20! Het precieze geheim van een fit20 training? In een heel korte tijd ga je – uiteraard op een veilige manier – over je eigen grenzen heen. Vandaar dat het ook wel een ‘High Intensity Training’ (HIT) wordt genoemd. Deze vorm van training is nodig om je lichaam aan te zetten op zich alle vlakken te verbeteren, zodat je daadwerkelijk de resultaten gaat zien en voelen van jouw inspanningen.
Ontmoet de personal trainer!
Deze intense manier van trainen vraagt natuurlijk om een deskundige persoonlijke begeleiding! Gelukkig staat de personal trainer voor je klaar. De personal trainer weet precies wat er voor jou nodig is om het beste resultaat te bereiken. Hiervoor stelt hij of zij de apparaten voor je in, en bekijkt hij per sessie samen met jou welke spiergroepen er deze keer aan de beurt zijn. Tijdens de training zullen er af en toe momenten bij zitten dat je het zwaar krijgt. De personal trainer sleept je door het hele proces heen, dus óók tijdens de momenten dat je dat extra steuntje wel kunt gebruiken. En waar het risico aanwezig is tijdens het ‘vrij trainen’ in de sportschool op blessures en kramp, zorgt de personal trainer dat jij niet de verkeerde spieren belast of aanspant. Kortom: hij of zij loodst jou door de intense training – van de eerste tot de laatste trainingsminuut. Het ‘enige’ wat jij hoeft te doen, is je te concentreren op je inspanning. En mocht je een keertje écht geen energie hebben? Dan weet de personal trainer hoe jij weer je motivatie terugkrijgt!
Voor iedereen!
Misschien ben jij al superfit, en wil je dit graag zo houden. Maar het kan ook zijn dat je met bepaalde fysieke klachten kampt, zoals een aandoening of blessure. Of misschien wil je graag fit blijven gedurende je zwangerschap. Geen zorgen: de trainers van fit20 zijn ervoor opgeleid om iedereen te kunnen begeleiden!
De trainers zijn ervoor opgeleid om iedereen te kunnen begeleiden
Probeer het gewoon een keertje!
Zo, nu weet je wat de redenen zijn waarom trainen bij fit20 een goed idee is! Maar om al die positieve effecten echt te ervaren, moet je het natuurlijk gewoon een keertje uitproberen. Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining en merk zelf of het bij je past!
Voordelen fit20
De voordelen op een rijtje
- Het trainen bij fit20 heeft een gegarandeerd resultaat. Je wordt strakker, slanker en fitter.
- Je sport onder begeleiding van een deskundige personal trainer, en hoeft dus niet zelf uit te vogelen hoe je al die sportoefeningen nou precies moet doen.
- Het is niet per se nodig om je om te kleden. Dat betekent: je kunt gewoon uit je werk gaan sporten zónder de hele dag een volle sporttas met je mee te hoeven slepen.
- Je hebt altijd een stok achter de deur. De trainingen vinden namelijk plaats op basis van vaste afspraken. En deze afspraken worden uiteraard gemaakt op de momenten die in jouw agenda passen.
- Je kunt in je eentje trainen, of samen. Gewoon wat jij prettig vindt!
- Het trainen vindt niet plaats in een overvolle gym, maar in een rustige ruimte waar jij alle privacy hebt. Zo kun je je optimaal focussen op je training.
-
Het nieuwe jaar staat voor deur en de goede voornemens worden weer uit de kast gehaald. In een wereld waarin fastfood en bewerkte producten de norm lijken te zijn, zijn bewuste keuzes in voeding belangrijker dan ooit. Wij helpen je daarom een eindje op weg met die goede voornemens over gezonder leven.
-
Heb je voetklachten, zoals pijn aan de bal van je voet of aan je hiel? Of heb je misschien te maken met een voetafwijking, zoals platvoeten, hielspoor, hallux valgus of holvoeten? Ook in het geval van diabetes of reuma kun je pijnlijke voeten krijgen.
-
We hebben er allemaal van tijd tot tijd last van: stress. Het woord heeft een negatieve klank, want je kunt er immers allerlei klachten door krijgen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, rug- en nekklachten, concentratieverlies en slapeloosheid.
-
Honing is al eeuwenlang een geliefd natuurproduct dat niet alleen heerlijk smaakt, maar ook talloze gezondheidsvoordelen biedt. Dit gouden elixer, geproduceerd door bijen, is meer dan alleen een zoetmiddel. Van culinaire toepassingen tot medicinale gebruiken, honing heeft een unieke plaats in ons dagelijks leven.
-
Naast reguliere behandelingen tegen kanker zijn er ook andere methoden die je gevecht tegen deze ziekte kunnen ondersteunen. Zelf heb je misschien ook al wel op internet rondgeneusd naar deze verschillende methodes.
-
Je hormonen hebben een groot effect op je lichamelijke én mentale gesteldheid. Niet alleen sturen de hormonen je stofwisseling, spijsvertering en orgaanfuncties aan, maar ook je emoties en gedrag. Wanneer je hormonen uit balans raken, kan het hele kaartenhuis dus omvergeblazen worden.
-
Heb jij regelmatig te maken gehad met een blaasontsteking? Dat is erg vervelend, want je hebt constant het gevoel dat je naar het toilet moet, terwijl er vaak maar weinig urine uit komt. Nog frustrerender is het wellicht om je te realiseren dat je man of vriend eigenlijk nooit een blaasontsteking heeft.
-
Bijna iedereen herkent het. Momenten waarop het je even allemaal te veel wordt. De werkdruk die je maar niet kunt loslaten, kinderen die ruziën en een partner die zijn of haar verhaal bij je kwijt moet… Plotseling overstroomt het je.
-
Na een intensieve sportsessie voel jij je weer voldaan. Tijdens je sessie heb je al aardig wat calorieën verbrand, echter weet jij wat de volgende ochtend gaat komen. Eén stap uit bed en je voelt de stramheid en pijn weer opkomen.
-
Een hele nacht slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. In de maand maart staan we daarbij stil op de Internationale Dag van de Slaap.