fit

In 35 minuten fit voor de zomer

Uiteraard begrijp jij dat sporten gezond voor je is. Je wilt zelf ook gezond, sterk en fit zijn. De vraag is alleen waar je de tijd en de motivatie vandaan moet halen. Er zijn genoeg andere dingen die ook je aandacht vragen en veel dingen die je liever doet tijdens je kostbare vrije momenten.

Work-out

Je bent eigenlijk op zoek naar een work-out die weinig tijd vraagt, maar die wel effectief al je spiergroepen aanpakt en je conditie verbetert. Daarnaast wil je zo snel mogelijk resultaat zien, het liefst nog voor de zomer. Goed nieuws: deze manier van sporten bestaat! Het gezonde, slanke lichaam dat je voor je ziet, kun je bereiken door snel en afwisselend te trainen. In korte, elkaar opvolgende, sets.

Snel en effectief

Wanneer je op deze manier sport, hoef je slechts twee keer per week 35 minuten te trainen. Je zult je tijdens het sporten nooit vervelen. Tijdens de training werk je afwisselend aan je kracht en je conditie. In de Milon Cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut. Op de cardio-oefeningen train je 4 minuten. Je training is dus zeer afwisselend en zeer compleet. Op deze manier komen binnen iets meer dan een half uur alle fitnesstoestellen aan bod en ben je klaar voordat je het weet.

Persoonlijke begeleider

Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft en op de hoogte blijft van je vooruitgang, is er altijd minstens één professionele coach aanwezig voor advies en begeleiding. Daarnaast geeft een virtuele coach op het display van je toestel aanwijzingen. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste bewegingen maakt op het juiste tempo.

Geen kostbare tijd kwijt

Unieke bodyscan

Goed trainen kan alleen wanneer het fitnesstoestel op de juiste manier is ingesteld. Een unieke bodyscan helpt je hierbij. Aan de hand van de verzamelde gegevens uit de scan kun je de toestellen met een persoonlijke chip perfect instellen naar jouw kracht en niveau. Op die manier raak je geen kostbare tijd kwijt en kun je zonder pauzes doortrainen. Sinds oktober staat er in Ureterp een Milon Cirkel bij sportschool HappyFit35. Johannes Annema, eigenaar van HappyFit35, vertelt: ‘We zijn een kleinschalige sportschool voor iedereen die niet van de traditionele sportschool houdt en toch graag wil werken aan een gezond en fit lichaam. Persoonlijke aandacht, gezelligheid en verantwoord en veilig trainen zijn een paar van onze speerpunten. Geen lange wachtrijen en altijd een toestel beschikbaar. Voor je het weet, heb jij jouw work-out voltooid en ben je klaar voor de zomer!’

Milon Cirkel

Waarom Milon Cirkel bij HappyFit35?

  • 30% meer resultaat dan bij een reguliere fitnesstraining
  • Slechts 2 keer per week, 35 minuten trainen
  • Maximaal 4 minuten op hetzelfde toestel
  • toestel volledig aangepast aan jouw lichaam
  • Professionele begeleiding

Voedingsadvies

Wil je niet alleen werken aan je gezondheid door te sporten, maar kun je ook wel wat hulp gebruiken bij het aanpassen van je eetgewoonten? Informeer dan eens bij HappyFit35 naar de mogelijkheden omtrent voedingsadvies in samenwerking met Bodysupport.

Datum: 23 april 2019