Bedrijfsnaam: Excellent Care Clinics
Adres: Hoge Naarderweg 3,
1217AB Hilversum
Telefoonnummer: 085-0479271
 • Ganglion stellatum-blokkade

Over ons

Bij pijncentrum Excellent Care Clinics werken anesthesioloog-pijnspecialisten en verpleegkundig pijnspecialisten. Zij zorgen ervoor dat je van je (chronische) pijn afkomt, en dat je met minder pijn door het leven kunt! Hoe minder pijn, hoe meer kwaliteit van leven. 10% minder pijn: 10% meer van je leven terug.

Neem contact op via:

Artikelen van Excellent Care Clinics

 • carpaal-tunnel-syndroom
  Carpaal Tunnel Syndroom – niet gevaarlijk, wel vervelend
  Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) is niet gevaarlijk, maar wel heel vervelend wanneer je er last van hebt. Zo kun je last krijgen van doofheid in de vingers, tintelingen of pijn in de hand en vermindering van kracht.
 • CTS
  Weer aan het werk zonder CTS
  Menno (56): ‘Met veel plezier werk ik als leraar in het basisonderwijs. Het contact met de leerlingen vind ik fantastisch, de band die je met ze opbouwt en ze zien opgroeien tot kinderen klaar voor de middelbare school. Op een gegeven moment kreeg ik echter te maken met een vervelende klacht.
 • migraine
  ’Migraine verpestte mijn leven’
  Suzy (37): ‘De eerste keer dat ik een migraineaanval kreeg, herinner ik me nog goed. Dat is ook niet iets dat je snel vergeet. Ik was twaalf en kwam uit school thuis met knallende hoofdpijn. Dat kon ik toen nog niet plaatsen, ik dacht dat ik ‘gewoon’ ziek was.
 • zenuwpijn
  Pijnverlichting bij zenuwpijn
  Zenuwpijn, ook wel ‘neuropathische pijn’, kan voorkomen in het hele lichaam. Hierdoor kun je er veel hinder van ondervinden. Allerlei dagelijkse activiteiten kunnen beperkt worden.
 • schouderklachten
  Verlost van schouderklachten
  Schouderklachten zijn een veelvoorkomende kwaal. Vaak zijn de klachten langdurig of komen ze snel en regelmatig terug.
 • pijn
  Stilzitten hoeft niet meer door Bewegen met Pijn
  Pijn is een belangrijke functie van het lichaam’, vertelt pijnspecialist Cees-Jan Oostwouder. ‘Het waarschuwt je wanneer je iets doet of aanraakt dat je lichaam kan beschadigen.
 • carpaal-tunnel-syndroom
  Het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS): wat is het?
  ’s Nachts geen oog dichtdoen omdat uw hand tintelt of pijnlijk is. Regelmatig dingen uit uw handen laten vallen.
 • depressie
  Een depressie
  Cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) uit 2014 liegen er niet om: 8% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder gaf aan een depressie te hebben. Dat is dus meer dan 1 miljoen Nederlanders die daar aan lijden.
 • opvliegers
  'Ik weet het nu zeker: het is geen aanstellerij!'
  Ik weet nog precies hoe ik altijd heimelijk moest lachen om die vrouwen die al wapperend met de handen hun ongenoegen over weer een opvlieger uitten. Ik vond het overdreven. Pff, de overgang, dat zou vast wel meevallen.
 • pijnklachten
  Wat helpt tegen chronische pijn?
  Pijn: we hebben het allemaal wel eens. Het wordt alleen vervelend wanneer je dagelijks pijn ervaart of wanneer dit je leven gaat beheersen.
 • pijnklachten
  Wanneer houden die pijnklachten op?'
  Iedereen ervaart wel eens pijn. Echter, pijnklachten kunnen zich dusdanig ontwikkelen dat deze de kwaliteit van leven ernstig verminderen.
 • overgangsklachten
  Overgangsklachten. Weg ermee!
  Midden in de nacht wakker worden, badend in het zweet. Je bekeken voelen omdat je tijdens een vergadering of een etentje ineens rood aanloopt en hevig begint te transpireren.
 • opvliegers
  Eindelijk een einde aan opvliegers
  Cees Jan Oostwouder is pijnspecialist in het medisch centrum Excellent Care Clinics. Samen met zijn collega’s helpt hij onder andere de problemen die vrouwen ervaren tijdens hun menopauze te verlichten en te verhelpen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren.
Toon meer >
Toon minder >