Bedrijfsnaam: Stories of Life
Adres: Gronausestraat 407,
7585PC Glane
Telefoonnummer: 06-10193362
 • Uitvaartzorg

Over ons

Stories of Life biedt hulp op het gebied van uitvaartverzorging. Stories of Life zorgt voor het invullen van jouw afscheid, of dat van een dierbare. Middels de 'Levenseindegids' geeft Stories of Life emotionele en praktische begeleiding voor een uniek afscheid.

Neem contact op via:

Artikelen van Stories of Life

 • persoonlijke-kracht
  Verander hoe je omgaat met verandering!
  Je timmert al jarenlang aan de weg als ondernemer. Maar plotseling wordt er roet in het eten gegooid. Je staat voor een moeilijke keuze. Leg je je neer bij de situatie, breek je je spaarpot aan en wacht je tot alles vanzelf weer beter wordt?
 • huis-leeghalen-na-overlijden
  Huis leeghalen na overlijden: hoe pak je dat aan?
  Het huis leeghalen van een dierbare na zijn of haar overlijden is niets iets wat je zomaar even doet. Het valt niet mee om tussen alle spullen te snuffelen en uit te zoeken wat de bestemming ervan wordt. Je hebt net iemand verloren, zit volop in de rouw en moet in een korte tijd lastige keuzes maken.
 • verlies
  Verdriet accepteren: weer in je kracht staan na verlies
  Wanneer je een verlies ervaart, is dit enorm heftig en ingrijpend. Na een verlies kan je leven dan ook op zijn kop staan. Het valt niet mee om het verdriet te dragen en te leven met het verlies. Je kunt je heel eenzaam voelen, overweldigd worden door emoties en vooral in het verleden leven.
 • spullen-met-een-verhaal
  Meer dan uitvaarten: spullen met een verhaal
  Elk object vertelt een verhaal. Naast het verzorgen van uitvaarten, is Anjo Zeegers zich steeds meer bewust van de betekenis van spullen.
 • herinneringen
  In memoriam: zo maak je herinneringen voor je nabestaanden
  Wat zou je doen als je weet dat je er niet meer bent in de toekomst? Om het verdriet voor je nabestaanden te verzachten, is het mooi om herinneringen te maken die ze lang bij zich kunnen dragen.
 • ongeneeslijk-ziek
  Ongeneeslijk ziek: acceptatie en afscheid nemen
  Opeens krijg je het nieuws te horen, de diagnose die de rest van je leven verandert. Er gaat van alles door je heen: strijd, woede, verdriet, teleurstelling, paniek. Je kunt het misschien niet accepteren en bent er nog niet klaar voor om de wereld te verlaten.
 • uitvaarten
  Uitvaarten in coronatijd: hoe verklein je de afstand?
  Het valt niet mee om een uitvaart te plannen, laat staan in deze onwennige periode. Je wilt je dierbaren het liefst in je armen sluiten, elkaar troosten en contact maken om het verdriet te delen.
 • uitvaart
  De meest bijzondere uitvaart ideeën
  De tijd dat een uitvaart slechts kon bestaan uit een bijeenkomst in de aula met een plakje cake en een kopje koffie na, ligt inmiddels achter ons.
 • wensen
  Laat je uitvaartwensen vastleggen
  In ons leven plannen we van alles: doktersafspraken, vakanties, bezoekjes aan oma en zelfs onze weekmenu’s, maar over onze uitvaart denken we liever niet na. Terwijl het onvermijdelijk is dat we er op een bepaald moment mee in aanraking komen.
 • herinnering
  Een tastbare herinnering die je altijd bij je draagt
  Natuurlijk zul jij degene die jij moet missen nooit vergeten. Zijn warme lach en heerlijke humor. Haar lieve karakter en zorgzame aandacht. Je draagt ze altijd bij je in je hart.
 • familiegesprek
  Familiegesprek: samen praten over de dood
  Eigenlijk zou het goed zijn wanneer we allemaal eens nadachten over ons eigen sterven en onze eigen uitvaart. En er vervolgens samen over praten. Het is immers zo goed om te weten wat de wensen van die ander zijn. Voor velen is dit echter niet de realiteit.
 • herinneringen
  Herinneringen maken voor later
  Weet je nog, dat liedje dat je oma altijd zong? Hoe ging dat ook al weer? En je weet nog goed dat opa altijd zulke spannende verhalen kon vertellen. Maar waar die verhalen over gingen, dát weet je niet meer.
 • levenseindegids
  De levenseindegids is er voor jou!
  De dood: vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Soms weet je dat dit moment eraan zit te komen, bijvoorbeeld door ouderdom of door ziekte. Hoe je hier het beste mee kunt omgaan, heb je niet vanuit een ‘basisopvoedingspakket’ meegekregen. Het is dan ook niet gek dat, wanneer je met de (naderende) dood wordt geconfronteerd, je met allerlei vragen komt te zitten.
Toon meer >
Toon minder >