
Cryolipolyse helpt je voor de zomer
Yes, het is zomer! Tijd voor mooie jurkjes, lange avonden in de tuin of op het terras en natuurlijk je favoriete bikini of badpak. Omdat jij je ook tijdens je vakantie zelfverzekerd wilt voelen, eet je gezond en beweeg je genoeg. Toch lijkt het alsof je die laatste, hardnekkige rolletjes er maar niet afgetraind krijgt. Je hebt al zoveel geprobeerd en begint het gevoel te krijgen dat je maar moet leren leven met die lovehandles en de sinaasappelhuid op je bovenbenen. Of toch niet? Reken af met je lichaamsgebieden door cryolipolyse!
Cryolipolyse
Cryolipolyse is een nieuwe manier om lokaal vet aan te pakken bij probleemgebieden zoals je buik, armen of billen. Een afvalmethode is het niet, maar het is wel een goede manier om je te helpen om afscheid te nemen van die laatste vervelende vetrandjes. Cryotherapie is een pijnloze en natuurlijke manier om centimeters te verliezen.
Vetcellen bevriezen
Hoe dat werkt? Het woord legt eigenlijk al uit hoe deze behandeling werkt. ‘Cryo’ staat voor ‘kou’, ‘lipo’ voor ‘vet’ en ‘lyse’ voor ‘cellen vernietigen’. Bij cryotherapie wordt op therapeutische wijze gebruik gemaakt van kou. Je vetcellen bevriezen, kristalliseren en worden door je lichaam op natuurlijke wijze afgebroken en afgevoerd. De studio van Akke de Boer is onder andere gespecialiseerd in cryotherapie. Ze legt uit: ‘Cryotherapie vermindert vetophoping en bevordert de versteviging van je huid. Je verliest per behandeling tot 4 centimeter en na de behandeling is er geen herstelperiode. Je kunt gewoon doorgaan met je dagelijkse bezigheden.’
‘Het resultaat is blijvend, maar natuurlijk is het wel belangrijk dat je ook na de behandeling een normale, gezonde leefstijl aanhoudt’
Cryolipolyse lichaamsgebieden
Deze lichaamsgebieden worden behandeld met cryotherapie:
- lovehandles
- buik
- billen
- armen
- benen
- taille
- rug
Blijvend resultaat
‘Het resultaat is blijvend, maar natuurlijk is het wel belangrijk dat je ook na de behandeling een normale, gezonde leefstijl aanhoudt. Naast het afbreken en afvoeren van vetcellen stimuleert cryotherapie ook de bloedsomloop en het calorieverbruik, en de eliminatie van toxines en lokale cellulite. Daarnaast verstevigt en verstrakt het je spieren en wordt je lichaam beter in verhouding gebracht. Het is een goede manier om je te helpen bij die moeilijke laatste loodjes.’
Nieuwste technieken
Lijfstijlstudio Akke de Boer is gespecialiseerd in huidverbetering én -verjonging. Naast cryotherapie en de nieuwste technieken op het gebied van huidverbetering en -verjonging biedt de studio ook onder andere VPL, wimperextensions, microblading, elektrisch ontharen en verschillende oplossingen voor huidproblemen zoals acne, couperose en pigmentvlekken.
-
We kennen ze maar al te goed: onze ‘probleemzones’. Het buikje dat maar niet weg te trainen is. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk.
-
Een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed: een kind op de wereld zetten heeft een flinke impact op je lichaam. Dat merkte Kim (39) ook.
-
Je doet er alles aan om die laatste kilo’s eraf te krijgen. Maar wat als het volgen van een strak sportschema en een streng dieet niet meer helpt?
-
‘Een mommy make-over is in principe bedoeld voor vrouwen die vaak een zwangerschap hebben doorgemaakt en last hebben van slapte in de buik of borsten. Ze hebben bijvoorbeeld een vullingsprobleem van de borsten.
-
Denk eens na. Hoe vaak heb jij afgelopen zomer met dat scheermesje in je handen gestaan? En had je liever wat strakker in je vel gezeten?
-
Heb je last van een randje vet op je benen of buik, of stoor je je aan je lovehandles of cellulite?
-
Bij ‘plastische chirurgie’ denken we al snel aan nep, over-de-top. Ontzettend jammer, vindt Lara. ‘Er kan soms echt een verhaal achter zitten.
-
Niet iedere vrouw heeft borsten waar ze tevreden mee is. Vrouwen die relatief kleine borsten hebben, kunnen de wens hebben om een borstvergroting te laten uitvoeren. De behandeling van tubulaire borsten vraagt echter om een andere aanpak.
-
Je kunt behoorlijk onzeker zijn over je lichaam. Want ook al ben je nóg zo trots dat het je is gelukt om al die overtollige kilo’s kwijt te raken of dankbaar omdat je langgekoesterde kinderwens eindelijk in vervulling is gegaan, toch kan die blijdschap behoorlijk getemperd worden als je ziet hoe je buik erbij ‘hangt’.
-
Om je heen zie je steeds meer mensen moedig aan de slag gaan met diëten of sporten. Eigenlijk wil jij dit ook zo graag kunnen volhouden, maar de motivatie ontbreekt. Telkens wanneer je een dieet voor jezelf opstelt, houd je het een paar weken vol.