Body-Stress-Release

Word weer blij met je lijf

Het klinkt zo gemakkelijk: ‘Word weer blij met je lijf!’ Maar hoe dan? Veel mensen hebben een veeleisende baan, maken een emotioneel zware tijd door, zijn net geopereerd of hebben een ongeluk gehad. Het lichaam beschermt zich tegen deze vormen van stress door spierspanning vast te zetten. Helaas is het lichaam niet altijd in staat om deze spierspanning, ‘body stress’, weer los te laten. Denk dan eens aan Body Stress Release.

Effectieve techniek

Body Stress Release (BSR) is een zachte maar effectieve techniek die het lichaam helpt om de vastgezette spierspanning los te laten. Je hoeft geen genoegen te nemen met pijn en ongemakken en te leven met spanning in je lichaam. Gun jezelf een ontspannen lichaam!

Body Stress Release

Dit was ook de wens van Karen (45): ‘Door een ongelukkige relatie en pesten op het werk was mijn eigenwaarde gedaald tot een dieptepunt. Ik werd onzeker en raakte steeds meer in de put. Sociale contacten meed ik en zelfs het sporten, waar ik zo van hield, deed ik niet meer. Daarbij ontwikkelde ik hoofdpijnen en nekklachten en sliep ik heel slecht. Uiteindelijk wees mijn huisarts me op Body Stress Release. Sinds ik onder behandeling ben, zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Daarnaast heb ik psychische hulp gezocht, en nu kan ik oprecht zeggen dat ik het geluk weer omarm. Ik geniet weer met volle teugen van het leven en ben ik weer blij met m’n lijf!’

‘Sinds ik onder behandeling ben, zijn mijn klachten zo goed als verdwenen’

Hoe werkt een behandeling?

BSR is een behandeltechniek waarbij gekeken wordt naar de gehele mens. De voorgeschiedenis is net zo belangrijk als de klachten. De release bestaat uit het geven van kleine, lichte pulsen met de vingers, op de juiste plaats en in de juiste richting. Het lichaam kan hierdoor de spanning weer laag voor laag loslaten en herstellen.

Vergoeding

Goed om te weten: Body Stress Release wordt vergoed door diverse zorgverzekeraars. Laura en Suzanne zijn aangesloten bij de VBAG en BSRAN.

Datum: 19 december 2017