nageltrends

Feestelijke nageltrends voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen haal je álles uit de kast. Een nieuwe outfit, een mooi kleurtje voor op je lippen en een fris kapsel. Maar jouw look is niet compleet als je geen aandacht aan je nagels hebt besteed. We zetten de nieuwste tips & tricks voor je op een rijtje.

Trends

Met déze nageltrends steel jij de show bij ieder kerstdiner!

  • Glitter on top: wat is er feestelijker dan een laagje glitters op je nagels? En het is ook nog eens helemaal trendy dit seizoen. Als ‘top coat’ is deze look gemakkelijk te combineren met alle andere trends. Over een mooie donkere of juist vrolijke kleur bijvoorbeeld, of gewoon als dun, transparant laagje over je eigen nagels: jij kiest welk statement je wilt maken deze winter.
  • Nude nails: ga Kardashian-chique met mooie, nude-kleurige nagels in beige of grijzige tinten. Als je in de donkere maanden van het jaar tóch iets meer pit op je nagels wilt, kun je ook gaan voor een kruidentintje zoals kaneel- of paprikakleur. Ga je toch liever voor iets spannenders? Combineer dan meerdere kleuren met elkaar, zodat je een soort neutraal regenboogeffect creëert, met op iedere nagel een nét andere nude-tint.
  • Donker tintje: bij de donkerste maanden van het jaar hoort een donker kleurtje op je nagels. Niet alleen in de modezaken wordt jouw oog ongetwijfeld getrokken naar al die diepe wijnrode, nachtblauwe en dennengroene tinten, ook op de kleurenwaaier van de nagelstylist springen deze tinten er uit! Ook goed te combineren met de glittertrend in de vorm van een mooie accentnagel, of als dun laagje over al je nagels als sterrenhemel voor je vingers!

Nagelstudio

In de nagelstudio van Bon Soigné kun je terecht voor een OPI-behandeling met normale nagellak of een gellak. De nagellak van OPI staat bekend om hun luxe kwaliteit voor een fijn prijsje. Én, ook heel belangrijk: ze blijven lang zitten. Daarnaast bestaat het assortiment van OPI uit de meest uiteenlopende kleuren, zodat er altijd wel iets voor je bij zit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy gotisch donkerpaars tintje met de toepasselijke naam: ‘Bite My Neck?’ of het hippe nachtblauwe ‘Yoga-ta Get this Blue’?

Tip

Wil jij thuis ook graag goed voor je nagels en handen zorgen? Gebruik dan dagelijks een lekkere handcrème! Bij de manicure kun je je laten adviseren over fijne producten voor jouw huid en nagels.

Jouw look is niet compleet als je geen aandacht aan je nagels hebt besteed

Manicure

Natuurlijk ben je er nog niet met een mooi kleurtje op je nagels alleen. Ze moeten ook gezond zijn en er mooi en verzorgd uitzien. Je kunt bij Bon Soigne ook terecht voor een heerlijke mani- en pedicurebehandeling. Goed zorgen voor je voeten en nagels is namelijk niet alleen in de zomer belangrijk. Júist als je voeten maandenlang verstopt zitten in dikke sokken en schoenen én je handen geconfronteerd worden met winterse weersomstandigheden, hebben ze extra aandacht nodig. Bezoek daarom met regelmaat de pedicure.

Bon Soigne

Bij Bon Soigne kun je terecht voor verschillende massages, waaronder sportmassages. Daarnaast vind je er een kapsalon, nagelstudio, pedicure en schoonheidssalon. Een echte ‘one-stop’ op het gebied van beauty, dus! De vakvrouwen van Bon Soigné volgen regelmatig trainingen om je de beste behandelingen en adviezen te kunnen geven. Met behulp van luxueuze, hoogwaardige en natuurlijke producten in combinatie met persoonlijke aandacht, zorgt het team van Bon Soigné voor het beste resultaat en het totale ‘well-being’ gevoel.

Datum: 20 november 2019