nagels

Nagels met extra uitstraling; de kleur- en verzorgingstrends!

Zoals het gezegde luidt: alle kleine beetjes helpen. En dat geldt ook letterlijk voor je uiterlijk. Ook al zijn je nagels maar een nihil onderdeel van je lichaam, ze kunnen veel doen voor je uitstraling. De gezondheid en look ervan zijn twee ‘sleutels’ die voor de uiteindelijke verzorgde uitstraling zorgen. Ook jij kan hiermee aan de slag! Doe dit op de juiste manier met deze kleur- en verzorgingstrends.

Nagelriemolie

Een trend die zich eigenlijk ieder jaar weer voortzet als het om verzorging gaat, is de nagelriemolie. Want geen sterke nagelriemen, betekent geen sterke nagels. Dit komt doordat de riem de barrière vormt tegen bacteriën en schimmels. Boosdoeners die voor beschadigde nagels zorgen. Smeer daarom je nagelriemen regelmatig in met een heerlijke olie. Vooral amandelolie, jojoba-olie of abrikozenolie vormen een goede basis.

Elektrische vijl

Nagels groeien, dat weten we allemaal. Daarom is het waarschijnlijk één keer in de week tijd om ze in te korten. Knippen is de snelste manier, maar niet per se de fijnste keuze voor je nagels. Om splijten te voorkomen en voor meer sterkte te gaan, is vijlen verstandiger. En laat dit net efficiënter voor je gemaakt zijn met deze trend: een elektrische vijl. Hiermee kun je rustig op de bank of aan tafel aan de slag met vijlen. Ook bevatten veel elektrische vijlen verschillende knoppen voor vijlen, polijsten en glans creëren. Een leuk totaalplaatje!

Kleurtje er bij

Na het verzorgen van je nagels, kun je ervoor kiezen ze zo te laten. Of je voorziet ze nog van een leuk kleurtje! In dit jaar verschijnen er verschillende kleurtrends. Zo maakt metallic weer zijn opmars. Een kleur dat voor een stoere, maar ook feestelijke uitstraling zorgt. Ook de nudekleuren zetten zich voort. Met een melkachtige wit, bruin- of roze tint zit je altijd goed. Een zacht, maar opvallend effect dat bij allerlei kledingsoorten past.

Ook de nudekleuren zetten zich voort

Experimenteren

Wil jij nog een stapje extra met de nagelkleuren? Ga dan voor een mix en match look. Hierbij kies je verschillende kleuren, maar die wel allemaal bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan de neonkleuren roze, groen en geel. Experimenteer eens met deze kleuren door op iedere nagel één neonkleur te doen.

Een echte trend bij Bon Soigné

Wil jij je nagels onder de loep laten nemen? Dit is mogelijk bij de nagelstudio van Bon Soigné. Schoonheidsspecialiste Ria de Roode vertelt: ‘Wij werken in onze salon met hand- en nagelproducten van het Amerikaaanse merk O.P.I. Een merk dat een trend is bij beroemdheden zoals Madonna en Jennifer Lopez, maar ook bij ons. We kunnen je nagels voorzien van een manicure, gelnagels of mooi lakken. Kom je snel langs?’

Datum: 16 september 2023