sleur

Vast in een sleur? Zo sta je weer vol in het leven

Soms kan het dagelijks leven aanvoelen als een machine die verwacht dat jij moeiteloos meedraait. Maar op een gegeven moment gaat dat niet meer. Steeds opnieuw volg je hetzelfde ritueel, waardoor de dagen eentonig worden. Je kunt een vrijdag nauwelijks van een maandag onderscheiden. Hoe kun je die sleur toch doorbreken?

Terug naar klein geluk

Kleur aanbrengen aan je leven doe je door elke dag op zoek te gaan naar geluksmomentjes. Dit zit in verrassend kleine dingen. Wanneer je dagelijkse routine te voorspelbaar wordt, kan het goed zijn om hier af en toe van af te wijken. Sta bijvoorbeeld een keer vroeger op en begin de dag met een uitgebreid ontbijt die je normaal gesproken alleen in het weekend eet. Neem de toeristische route naar je werk en (her)ontdek de mooie plekken in je omgeving. Door een impulsieve actie verras je je eigen brein als het ware. Het dwingt je om alert te zijn.

Uit je comfortzone

Je zult merken dat je geen grote veranderingen hoeft te ondergaan om weer van het leven te genieten: er met andere ogen naar kijken is voldoende. Naarmate je ouder wordt, is het beeld dat je van jezelf hebt steeds standvastiger. De keuzes die je maakt zijn daar het gevolg van. Als een soort automatisme kies je voor dingen die je een vertrouwd gevoel geven, waarvan je weet dat ze een positief resultaat geven. Door uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen, kun je dit idee over jezelf uitdagen.

De blokkades in je energiewegen worden opgeruimd, zodat je weer vernieuwde energie en passie krijgt om optimaal van het leven te genieten

Geen voldoening

Sta je op de automatische piloot? Onderzoek dan hoe dat komt. Ben je ontevreden met je huidige leven? Haal je geen voldoening meer uit je relaties of werk? Het kan dan erg lastig zijn om hier verandering in te brengen, waardoor je hier afstand van neemt. Voor je eigen geluk is het dan van belang om toch de confrontatie aan te gaan en de nodige knopen door te hakken. Wees eerlijk tegenover jezelf en de mensen om je heen.

Herontdek je passie

Maar het kan ook zijn dat het geluk uitblijft, ondanks dat je alles hebt wat je hartje begeert. Je krijgt geen energie meer van de dingen waar je ooit veel geluk uithaalde. De passie lijkt verdwenen te zijn. Hoe kan dit? Misschien leg je jezelf te veel op en ervaar je te veel stress in je dagelijks leven. Door een teveel aan spanning kan er dan een blokkade zijn ontstaan. Meer tijd maken voor zelf-zorg en ontspanning kan dan een goede oplossing zijn. Een andere effectieve methode is een Access Bars-sessie, een ontspannen massagetechniek waarbij je weer verbinding maakt met jezelf. De blokkades in je energiewegen worden opgeruimd, zodat je weer vernieuwde energie en passie krijgt om optimaal van het leven te genieten.

Over Re-Sparkle

Wil jij ook weer volop in het leven staan? Bij Re-Sparkle kun je terecht voor verschillende energetische behandelingen om je weer helemaal op te laden. Je vindt weer de rust en ruimte in jezelf om te kunnen creëren wat je wilt in je leven. Zo kun je fysieke klachten, slaap- en gewichtsproblemen, angst, stress en onzekerheid weer te lijf gaan. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor jou. Binnen de kortste tijd ben je weer in balans en kun je weer gaan genieten.

Datum: 06 mei 2020