vrouwen

‘Elke vrouw zou dit moeten doen’

Ik was al een lange tijd ongelukkig. Zo had ik een conflict op mijn werk en ik wilde daar eigenlijk wel weg. Ik wilde wat anders doen, maar wát? Ik wist niet goed wat ik wilde met m’n werk, en eigenlijk met m’n hele leven. Het voelde alsof mijn leven ondergesneeuwd was geraakt doordat ik op de automatische piloot bleef doorgaan.

Venessa (43 jaar)

Voor vrouwen door vrouwen

Nou had ik al eens een kennis horen praten over Creatrix®. Zij was er zó enthousiast over dat ze stond te springen en te stuiteren. ‘Doe éven normaal’, dacht ik, maar ik ben me er toch in gaan verdiepen, omdat ik de veranderingen bij haar gezien heb. Op internet kon ik er inhoudelijk niet zoveel over vinden, maar ik kwam er wel achter dat het een methode voor vrouwen, door vrouwen is en dat die de deelnemers echt helpt. Toen dacht ik: ‘Ik ga het gewoon proberen!’ en heb contact opgenomen met Claudia. Die kende ik al van een workshop die zij gegeven heeft, en ik wist dat zij ook Creatrix® aanbiedt in haar praktijk.

Mijn probleem

Toen ik voor het eerst bij haar langskwam, zei ik waar ik zoal tegenaan liep en dat ik niet wist wat ik wilde. Al snel zei ze: ‘Jij weet al wat jij wél wil, maar je kan er nog niet bij.’ Ze analyseerde dat er veel dingen waren uit mijn verleden die mij tegenhielden om datgene te doen wat ik wilde doen. Daarmee sloeg ze de spijker op z’n kop. Claudia wist in korte tijd te ontdekken wat mijn probleem was en kon dat ook goed verwoorden. Ik vertrouwde haar, en vertrouwen hebben in iemand is belangrijk voor mij. Ze laat je ook in je waarde. Daarom ben ik in de zomer begonnen met de begeleiding door Claudia.

Inzicht in jezelf

We zijn nu aan het eind van het jaar en ik ben zoveel veranderd! Zo is mijn zelfverzekerdheid groter geworden en heb ik de stap gezet om mijn baan op te zeggen. Ik zie de toekomst zonnig in en heb weer een doel in mijn leven. Ik vind Creatrix® echt geweldig, en ben blij dat ik het heb gedaan. Elke vrouw zou dit moeten doen! Het geeft je zoveel inzichten over jezelf. Je komt als het ware weer thuis bij jezelf en je ruimt oude troep uit het verleden op die je dwarszitten om leuker te leven. Ik ben weer op weg op mijn levenspad in plaats van dat ik geparkeerd sta!

‘Ik zie de toekomst zonnig in en heb weer een doel in mijn leven’

Opleiding

Op aanraden van Claudia start ik in januari zelf met de opleiding tot Creatrix® Facilitator. Het lijkt me namelijk geweldig om mijn opgedane kennis aan anderen te geven!

Vrouwen in hun kracht

Claudia Koehoorn: ‘Vrouwen in hun kracht zetten door ze (weer) in verbinding te brengen met zichzelf is mijn missie en mijn passie. Ik werk niet áán vrouwen, maar mét vrouwen. Het aandeel van mijn klant is net zo groot als mijn aandeel in het Creatrix® proces. Venessa is daar een mooi voorbeeld van. Zij ging het proces vol aan, waardoor ze nu volop het leven aangaat in plaats van vast te zitten en stil te staan.

Vrouwenbrein

Het start met herkennen en erkennen wat er in jouw hoofd en gevoel gebeurt en wat je graag anders zou willen. Daar gaan we dan mee aan de slag. Ik leg wel verbanden met je verleden, maar niet met gebeurtenissen. Je hoeft bij mij niet te praten over gebeurtenissen uit je verleden. Dat is al gebeurd. Ik richt me specifiek op de emoties en overtuigingen die je eraan gekoppeld hebt.
Ik ben gespecialiseerd in het vrouwenbrein, wat mijn aanpak voor vrouwen zo uniek en passend maakt. Mijn toegevoegde waarde is dat ik psychologie gestudeerd heb, waardoor ik snel tot de kern van je probleem kom. Met een combinatie van counseling en coaching leer ik jou welke emotionele knopen en overtuigingen je dwarszitten en je gedrag aansturen, en hoe je daarvan loskomt.’

Datum: 12 december 2018