zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage voor jou en je baby

De zwangerschap is voor vrouwen een bijzondere tijd met veel veranderingen. De een ervaart het zwanger zijn als een feestje, voor de ander is het een moeilijke periode. Het liefst wil je dat niets jouw babygeluk in de weg staat. Kies voor een zwangerschapsmassage om heerlijk te ontspannen!

Zwangerschap

Door drukte, angsten en stress vergeten we vaak hoe mooi een zwangerschap is. Over die lichamelijke klachten nog niet te spreken… Misselijkheid, brandend maagzuur, bandenpijn, rugpijn, hoofdpijn het hoort er allemaal bij. Zo nu en dan heb jij het nodig om even lekker te ontspannen. Wanneer las jij een relaxmomentje in? Sluit je ogen en geniet.

Massage

‘Juist tijdens je zwangerschap is het heerlijk om je eens te laten masseren!’, legt masseuse Lara Veenes-Croutch uit. Deze ontspanning zorgt ervoor dat jij je zwangerschap doorkomt met zo min mogelijk klachten. Ik kom altijd bij mijn klanten thuis, dus je hoeft niet te reizen voor je massage. Ook na die tijd blijf je in de ‘relaxmodus’, omdat je al heerlijk thuis bent. Dus daarna plof je lekker op de bank!’

Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannen!

Ontspannen

Tijdens een zwangerschapsmassage worden je spieren soepeler en wordt de bloedcirculatie van jou en je kindje gestimuleerd. Je ademhaling wordt dieper en zo kom je volledig tot rust. Je baby geniet enorm van dit moment en veel moeders voelen hun kindje reageren tijdens de massage.

Relax

Wat kun je zelf doen om tot rust te komen tijdens je zwangerschap? Hier een paar tips:

  • Warm bad: verwen jezelf met een lekkere fles badolie. Werkt kalmerend en helpt tegen misselijkheid, rugpijn en opgezette enkels. Dompel jezelf onder in een dampend bad!
  • Ademhalingsoefeningen: simpele ademhalingsoefeningen helpen jou om tot rust te komen.
  • Nachtrust: slaap wanneer je wil slapen! Tijdens je zwangerschap ben je nou eenmaal moe, geef jezelf eraan over en ontspan.

Voor jou!

Ben jij benieuwd wat een zwangerschapsmassage voor jou kan betekenen? Je kunt bij Lara van Lavema terecht voor massages en vitaliteitstraining. Lara: ‘Of je nu alleen komt voor een massage, advies over een gezondere levensstijl of misschien wel allebei, we kijken samen naar wat bij jou past.’

Datum: 14 augustus 2018