lovehandles

Af van je lovehandles? Maak kennis met cryolipolyse!

Jouw dieet bestaat (overdreven gezegd) uit blaadjes sla, worteltjes en een appel. Ook ben je op elk vrij uurtje in de sportschool te vinden. Hoewel je zó goed en gezond bezig bent, en je conditie aanzienlijk is verbeterd, lukt het je maar niet om van de laatste vetrandjes af te komen. Maar een operatie: dat vind je weer net iets te ver gaan.

Lovehandles: dan maar accepteren?

Eerst een schrale troost: het ligt niet aan jou dat die vetjes zo hardnekkig aan je lijf blijven plakken. Dat heeft met de samenstelling van je lichaam te maken. Wist je namelijk dat je lichaamsvet uit verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, kan de dikte van je onderhuidse vetlaag minder worden. Hierdoor verlies je wel vet. Maar niet per se altijd op de plekken waar je dat wil, zoals in je gezicht of bij je borsten. En zo kan het dus zijn dat die lovehandles, dat buikje of die zware bovenbenen aanwezig blijven. Moet je hier maar mee leren leven?

Nee!

Het antwoord op die laatste vraag is een volmondig ‘nee’! Hoogste tijd om jou eens kennis te laten maken met cryolipolyse. Dit is een methode waarmee je op een veilige manier van je laatste vetophopingen kunt afkomen. Hierbij worden de vetcellen afgebroken door deze langdurig bloot te stellen aan kou. Hierdoor kristalliseren de vetcellen die je met sporten niet kunt bestrijden. Je lichaam voert ze vervolgens op een natuurlijke manier af. Door het verminderen van het aantal vetcellen worden de vetophopingen van je lijf aanzienlijk minder. En nog mooier: als je een normaal en gezond eet- en beweegpatroon hanteert, komen de vetcellen ook niet meer terug. Je bent dus definitief van dat buikje of die lovehandles af!

Hoe verloopt een behandeling?

Tijdens de behandeling lig je gewoon rustig en ontspannen in de behandelstoel. Daarna wordt de Body Wizard, het behandelingsapparaat, geplaatst op het te behandelen gebied. Vervolgens zorgt de sterke vacuüm ervoor dat de vetophoping wordt opgezogen, waarna deze gekoeld wordt. Bang dat je huid beschadigd raakt, hoef je niet te zijn. Cryolipolyse is namelijk één van de meest veilige behandelingsmethoden. Goed om te weten: de methode is geschikt voor vrouwen en mannen. Gemiddeld verlies je per behandeling tot wel 20% vet in de behandelde gebieden. Over het algemeen zijn er drie behandelingen nodig voor het beste resultaat, met tussenpozen van 10 tot 12 weken. Je lichaam heeft tijd nodig voor het afvoeren van de vetcellen. De eerste twee maanden verdwijnen de vetcellen, en na vier maanden is het resultaat van de behandelingen optimaal.

Cryolipolyse is één van de meest veilige behandelingsmethoden

Cryolipolyse voordelen!

De behandeling met cryolipolyse heeft veel voordelen, namelijk:

 • De methode is veilig en pijnloos
 • Er komen geen naalden, injecties en verdovingen aan te pas
 • Je probleemzones kunnen worden aangepakt (dus doei lovehandles en bierbuikje)
 • Je lichaam wordt slanker, zonder dat je huid verslapt
 • Na de behandeling verlies je centimeters: al wel 2 tot 13 centimeter na één behandeling
 • Je hoeft niet onder het mes

Gebieden

Welke gebieden zijn te behandelen met cryolipolyse?

 • Je buik
 • Je lovehandles
 • Je zwembandjes
 • Je heupen
 • Je billen
 • Je bovenarmen
 • Je bovenbenen

Beautytip!

Veel water drinken is natuurlijk altijd belangrijk als je gezond wilt blijven. Maar volg je een cryolipolysebehandeling, dan is het al helemaal belangrijk. Vocht ondersteunt je lichaam namelijk bij het proces van het afvoeren van de vetcellen. Dus drink genoeg (minstens 2 liter water per dag), en geniet van het mooiste resultaat!

Datum: 27 juni 2019