Cryolipolyse geeft je een enorme boost!
Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, én natuurlijk: bikini’s, tankini’s en badpakken! Je raadt het al: zomer! Ook al eet je gezond en krijg je genoeg beweging: toch kun je dan nog ‘last’ houden van die laatste vetrandjes. Wat je ook probeert, je krijgt ze maar niet weg. Verdiep je eens in cryolipolyse. Bij deze manier van lokale vetverwijdering, kunnen die laatste restjes vet aan je armen, benen, buik, billen of taille verwijderd worden. Dan kun je toch dat prachtige jurkje aan!
Cryolipolyse
Cryotherapie is geschikt voor gezicht én lichaam. Het is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt. De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryolipolyse. Tijdens een Cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid.
Ook kleine plekjes
Jeanette Veldhuizen van JV Clinic werkt bij cryobehandelingen met een manuele kop. Zo’n kop heeft een aantal grote voordelen. Er kan bijvoorbeeld heel nauwkeurig mee gewerkt worden, waardoor ook kleine plekjes behandeld kunnen worden, zoals het gebied onder je ribben, je bekken en je billen.
Cellulite
Ook cellulite kan goed aangepakt worden met de manuele kop. Nog een voordeel is dat twee zones tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Bovendien kun je op deze manier elke 2 weken een behandeling ondergaan. Bij de meeste andere salons is dit pas na 6 weken.
Verstevigend
De Cryo21 is trouwens ook toe te passen op gebieden van je lichaam die hun stevigheid hebben verloren. Denk maar eens aan de ‘kipfiletjes’ aan je bovenarmen en de binnenkant van je bovenbenen. De behandeling verstevigt je huid en versnelt je bloedsomloop. En heb je last van cellulite? De Cryo21 kan dit probleem ook aanpakken. Kortom: het geeft de behandelde zones een flinke boost.
Cryotherapie is een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen
Resultaten
De resultaten van de behandeling zijn na de behandeling direct zichtbaar. Echter blijft het lichaam nog 3 tot 4 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van vet!
Koud!
Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, en daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping!
De cryospecialist in de regio
Jeanette Veldhuizen heeft een cryokliniek, waarin ze zich helemaal richt op cryolipolyse. Ze bezoekt altijd de laatste congressen om de laatste technieken met betrekking tot de Cryo21 onder de knie te krijgen. Op deze manier worden altijd de beste technieken toegepast om het beste resultaat te krijgen. Bij haar cryokliniek bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat.
Behandelingen:
Bij JV Clinic kun je terecht voor:
- Afslanken
- Rimpelinspuiting
- Definitief ontharen
- Huidverbetering
- Permanente make-up
- Huidverjonging
- Pigmentverwijdering
Neem eens de tijd voor een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek en bekijk welke mogelijkheden er voor jou allemaal zijn.
-
De term ‘bodysculpting’ (letterlijk vertaald ‘het beeldhouwen van een lichaam’) doet je misschien denken aan de Oud-Griekse beeldhouwkunst. Kunstenaars die met precisie een lichaam vormgeven naar perfectie.
-
Denk eens na. Hoe vaak heb jij afgelopen zomer met dat scheermesje in je handen gestaan? En had je liever wat strakker in je vel gezeten?
-
Je kent dat wel: je bent flink afgevallen door goed op je voeding te letten en lekker te sporten. Alleen die laatste vetrandjes gaan maar niet weg.
-
In ons lichaam kunnen zich vervelende vetophopingen plaatsen. Bijvoorbeeld rondom onze taille, de heupen of in het gezicht. Zelfs als je sport kom je er maar moeilijk vanaf.
-
Vrouwen voelen zich regelmatig onzeker over hun lichaam. Vooral wanneer er vervelende hardnekkige vetjes zichtbaar zijn.
-
We kennen ze maar al te goed: onze ‘probleemzones’. Het buikje dat maar niet weg te trainen is. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk.
-
We kennen ze maar al te goed: onze ‘probleemzones’. Het buikje dat maar niet weg te trainen is. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk.
-
Een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed: een kind op de wereld zetten heeft een flinke impact op je lichaam. Dat merkte Kim (39) ook.
-
Het is zó lastig. Je bent beter gaan eten, meer gaan bewegen en bent al met al fitter gaan leven. Ontzettend knap, natuurlijk! Ja mag jezelf best een schouderklopje geven.
-
Je wilt lekker in je vel zitten, je goed voelen in je lichaam. Een lichaam dat past bij wat je wil. Het kan lastig zijn om net die laatste kilootjes kwijt te raken of wekelijks tijd vrij te maken om te sporten.