huid

Lekker snel strakker in je vel

Heb je last van een randje vet op je benen of buik, of stoor je je aan je lovehandles of cellulite? Dan is nú het juiste moment om er wat aan te laten doen!

Bodycontouring naar een hoger niveau tillen. Dat was voor Kliniek Alphen de reden om Velashape III te introduceren. Deze uit Amerika overgekomen techniek herbergt drie behandelwijzen ineen. Met een combinatie van infraroodlicht, vacuüm-/ mechanische massage en radiofrequente energie is het de ideale behandeling om de omtrek van het lichaam en cellulite te verminderen en plaatselijke vetophopingen te verkleinen. Inmiddels zijn een respectabel aantal patiënten behandeld en met fraaie resultaten.

Huidtherapeute Michelle van der Zee gelooft heilig in deze techniek. ‘Deze techniek is geschikt voor cellulite, een slappe huid na gewichtsverlies en reductie van de omvang. De behandeling zelf is prima te doen en niet-invasief. Wel zijn er meerdere sessies nodig voor het beste resultaat.’

Logische keuze

Michelle ziet steeds vaker patiënten die voor deze behandeling kiezen omdat het een logische keuze is. Het infraroodlicht geeft een verbeterde doorbloeding en verwarmt het vetweefsel tot een diepte van wel 1,5 cm. De bipolaire radiofrequente energie geeft een verstrakking van de huid door een verhoogde zuurstofopname en een activatie van de vetafbraak. Door de rollen van de Velashape wordt het vetweefsel gemobiliseerd en diep gemasseerd. Hierdoor wordt de drainage van lymfevocht gestimuleerd, wat resulteert in een reductie van de omvang door afvoer van vet en afvalstoffen.

Velashape: de perfecte behandeling voor cellulite

Geen downtime

Zoals gezegd zijn meerdere sessies van behandelingen noodzakelijk; gemiddeld zes tot acht in totaal. En ondanks dat het een krachtige behandeling is, voelt de Velashape niet pijnlijk aan. Het onmiddellijke effect is een milde roodheid en warmte ter plaatse van de behandeling. Er is ook geen downtime na de sessie: je kunt gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Wel is het, net als bij elke serieuze massage, verstandig om na de behandeling voldoende water te drinken, om de afvoer van afvalstoffen te vergemakkelijken.

Kortom: de Velashape III techniek is, in combinatie met een gezonde leefstijl en gebalanceerde voeding, een prima manier om cellulite te behandelen. Ook wat betreft die levensstijl en voeding kan Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie je adviseren.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Datum: 13 april 2022