Overweeg je fillers? Hier moet je op letten
Een fillerbehandeling. Je loopt al een tijd rond met het idee en nu wil je de stap gaan zetten. Maar dan? Is het écht alleen die rimpel waar je je aan stoort, of is er meer aan de hand? Blijft het er wel natuurlijk uitzien? En waar vind ik de juiste kliniek? Tijd voor antwoorden!
In de loop der jaren gebeurt er veel in je gezicht. Zo verschijnen er meer lijnen in de huid en verandert de vorm van je gezicht. Dat is volkomen normaal en komt doordat we – naarmate we ouder worden – te maken krijgen met volumeverlies. Onze schedel krimpt langzaam en de vetweefsels onder de huid slinken. En juist de schedel en de onderhuidse vetweefsels vormen de basis van ons gezicht.
Spiegel
Veranderingen in je gezicht kunnen je een onzeker of ontevreden gevoel geven. Jouw uitstraling heeft een transformatie ondergaan door het verouderingsproces. Je gezicht is de spiegel van de dingen die je hebt meegemaakt. De specialisten van The Beauty Venue horen patiënten vaak klagen over een vermoeide, boze of treurige uitstraling terwijl ze zich helemaal niet zo voelen.
Match je gevoel
Hoe zorgen de specialisten ervoor dat je uitdrukking weer matcht met je gevoel? Fillers kunnen hierbij uitkomst bieden. Vaak wordt gedacht dat het aanbrengen van een filler direct op de probleemplek de oplossing is. Maar als je begrijpt hoe de weefsels in ons gezicht met elkaar samenhangen, dan is het logisch dat een arts de fillers zó kan aanbrengen dat elders de gewenste ‘lift’ ontstaat. Het begint dus met een uitgebreide beoordeling van je gezicht en de onderliggende structuren. De arts zal je daarna een advies geven rond de beste aanpak voor jou. Met deze zogenaamde ‘volledige gelaatsbenadering’ bereik je het natuurlijke, frisse resultaat dat iedereen graag ziet.
Volledige gelaatsbehandeling
The Beauty Venue is een cosmetische kliniek die staat voor een natuurlijk resultaat. In de kliniek kun je terecht voor onder meer bovenooglidcorrecties, filler- en Botoxbehandelingen en huidtherapie. De kliniek is gespecialiseerd in volledige gelaatsbehandelingen.
Cosmetisch arts Tatjana Water: ‘Een volledige gelaatsbehandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en huid. Tijdens het intakegesprek leggen we de nadruk op de wensen en behoeften van de patiënt. Het is belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen waar iemand zich aan stoort. We willen samen achterhalen wat écht de behoeften en ontevredenheden zijn, zodat de patiënt na de behandeling tevreden is én blijft.’
Het begint met een uitgebreide beoordeling van je gezicht
Voorbeeld consultgesprek
Samen met dokter Tatjana stel je een behandelplan op. Daarin stellen jullie onder andere vast wat je met de behandeling wilt bereiken en hoe dat gaat gebeuren. Je zult dan ook veel uitleg krijgen. Zo zal Tatjana vertellen dat zij niet direct begint met behandelen op de probleemplek. De oorzaak ligt immers dieper onder de oppervlakte. Het begint bij de botten en het vetweefsel. Door alle elementen van het gezicht erbij te betrekken, bereiken we een natuurlijk resultaat.
Juiste manier volume corrigeren
Je stoort je bijvoorbeeld aan de lijnen naast de mondhoeken. Bij een volledige gelaatsbehandeling corrigeert de cosmetisch arts dan eerst de jukbeenderen en zo nodig zelfs de slapen voor meer volume. Op die manier wordt de huid omhooggetrokken. Vervolgens komt de kin aan bod en als laatste de mondhoeken en marionetlijnen. Het resultaat: mondhoeken met een zachte en energieke uitstraling. Als de cosmetisch arts alléén de mondhoeken zou behandelen met een filler, wordt het weefsel op die plek zwaarder en gaat de huid juist hangen. The Beauty Venue richt zich dus op het hele plaatje voor een natuurlijk resultaat!
Consultgesprek
Wil je graag meer informatie en een voor jou op maat gemaakt behandelplan? Plan dan via de website een consultgesprek in met één van de artsen. Een consultgesprek is kosteloos en verplicht je tot niets!
-
Bij het ouder worden verandert je huid. Ze wordt dunner en begint haar elasticiteit te verliezen.
-
Vroeger maakte je je druk om puistjes, nu wens je dat dat je grootste probleem was. Want als je nu in de spiegel kijkt, zie je niets anders dan rimpels. Het verschil tussen deze plooien en puistjes is dat die laatste tijdelijk zijn. Met een goede huidverzorging en een flinke portie geduld gaan die vanzelf weer weg.
-
Ouder worden we allemaal. Het is een cliché, afijn, maar als je foto’s van jezelf ziet, zie je het er toch ook echt wel aan af: die fijne lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes.
-
Iedereen heeft zijn eigen blikvangers. Wellicht zijn het je ogen of je strakke jukbeenderen. Of misschien heb je een mooie, egale huid of een scherpe kaaklijn. Daar mag je trots op zijn!
-
We willen allemaal graag ouder worden, maar dan het liefst wel zonder er ouder uit te zien! Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet is tegen te houden. Maar toch zou je de klok af en toe even willen terugdraaien naar de tijd dat je huid nog stevig was, er geen sprake was van lijntjes en rimpels en je kaaklijn nog strak was.
-
Rimpels; het welbekende teken van huidveroudering. Hoewel rimpels ook voor een karakteristieke uitstraling kunnen zorgen, zijn ze meestal niet heel geliefd. Logisch, aangezien rimpels vaak confronterend zijn om te zien. Gelukkig hoef je ze niet te accepteren.
-
Uv-straling, slechte verzorging, genen en hormonen: deze factoren zijn geen vrienden wanneer je kampt met huidveroudering, een fenomeen waar we allemaal op een bepaald moment mee te maken krijgen. Rimpels of hangende huid kunnen overal op je lichaam tevoorschijn komen.
-
Je ziet je huid naarmate de tijd verstrijkt veranderen. In dat mondhoekje is een nieuwe rimpel verschenen, je kraaienpootjes breiden zich uit, je wangen hangen meer. Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen.
-
Waar is die ooit zo strakke kaaklijn van jou ineens gebleven? Je begint echt van die ‘hamsterwangetjes’ te krijgen. En nee toch, zie je daar het begin van een onderkin? Het lijkt wel of de zwaartekracht je huid heeft laten zakken.
-
We worden allemaal ouder en waar de één rimpelloos oud lijkt te worden of er niets om lijkt te geven heeft de ander meer problemen met de staat waarin de huid verkeert. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor, maar hoe zit dat precies.