fillers

Overweeg je fillers? Hier moet je op letten

Een fillerbehandeling. Je loopt al een tijd rond met het idee en nu wil je de stap gaan zetten. Maar dan? Is het écht alleen die rimpel waar je je aan stoort, of is er meer aan de hand? Blijft het er wel natuurlijk uitzien? En waar vind ik de juiste kliniek? Tijd voor antwoorden!

In de loop der jaren gebeurt er veel in je gezicht. Zo verschijnen er meer lijnen in de huid en verandert de vorm van je gezicht. Dat is volkomen normaal en komt doordat we – naarmate we ouder worden – te maken krijgen met volumeverlies. Onze schedel krimpt langzaam en de vetweefsels onder de huid slinken. En juist de schedel en de onderhuidse vetweefsels vormen de basis van ons gezicht.

Spiegel

Veranderingen in je gezicht kunnen je een onzeker of ontevreden gevoel geven. Jouw uitstraling heeft een transformatie ondergaan door het verouderingsproces. Je gezicht is de spiegel van de dingen die je hebt meegemaakt. De specialisten van The Beauty Venue horen patiënten vaak klagen over een vermoeide, boze of treurige uitstraling terwijl ze zich helemaal niet zo voelen.

Match je gevoel

Hoe zorgen de specialisten ervoor dat je uitdrukking weer matcht met je gevoel? Fillers kunnen hierbij uitkomst bieden. Vaak wordt gedacht dat het aanbrengen van een filler direct op de probleemplek de oplossing is. Maar als je begrijpt hoe de weefsels in ons gezicht met elkaar samenhangen, dan is het logisch dat een arts de fillers zó kan aanbrengen dat elders de gewenste ‘lift’ ontstaat. Het begint dus met een uitgebreide beoordeling van je gezicht en de onderliggende structuren. De arts zal je daarna een advies geven rond de beste aanpak voor jou. Met deze zogenaamde ‘volledige gelaatsbenadering’ bereik je het natuurlijke, frisse resultaat dat iedereen graag ziet.

Volledige gelaatsbehandeling

The Beauty Venue is een cosmetische kliniek die staat voor een natuurlijk resultaat. In de kliniek kun je terecht voor onder meer bovenooglidcorrecties, filler- en Botoxbehandelingen en huidtherapie. De kliniek is gespecialiseerd in volledige gelaatsbehandelingen.

Cosmetisch arts Tatjana Water: ‘Een volledige gelaatsbehandeling richt zich op alle elementen van het gezicht. Van botten en vetweefsel tot aan spieren en huid. Tijdens het intakegesprek leggen we de nadruk op de wensen en behoeften van de patiënt. Het is belangrijk om goed inzichtelijk te krijgen waar iemand zich aan stoort. We willen samen achterhalen wat écht de behoeften en ontevredenheden zijn, zodat de patiënt na de behandeling tevreden is én blijft.’

Het begint met een uitgebreide beoordeling van je gezicht

Voorbeeld consultgesprek

Samen met dokter Tatjana stel je een behandelplan op. Daarin stellen jullie onder andere vast wat je met de behandeling wilt bereiken en hoe dat gaat gebeuren. Je zult dan ook veel uitleg krijgen. Zo zal Tatjana vertellen dat zij niet direct begint met behandelen op de probleemplek. De oorzaak ligt immers dieper onder de oppervlakte. Het begint bij de botten en het vetweefsel. Door alle elementen van het gezicht erbij te betrekken, bereiken we een natuurlijk resultaat.

Juiste manier volume corrigeren

Je stoort je bijvoorbeeld aan de lijnen naast de mondhoeken. Bij een volledige gelaatsbehandeling corrigeert de cosmetisch arts dan eerst de jukbeenderen en zo nodig zelfs de slapen voor meer volume. Op die manier wordt de huid omhooggetrokken. Vervolgens komt de kin aan bod en als laatste de mondhoeken en marionetlijnen. Het resultaat: mondhoeken met een zachte en energieke uitstraling. Als de cosmetisch arts alléén de mondhoeken zou behandelen met een filler, wordt het weefsel op die plek zwaarder en gaat de huid juist hangen. The Beauty Venue richt zich dus op het hele plaatje voor een natuurlijk resultaat!

Consultgesprek

Wil je graag meer informatie en een voor jou op maat gemaakt behandelplan? Plan dan via de website een consultgesprek in met één van de artsen. Een consultgesprek is kosteloos en verplicht je tot niets!

Datum: 23 mei 2022