Rimpels

Wél minder rimpels en lijntjes, maar niet onder het mes!

Naarmate je ouder wordt, vallen die rimpels, vouwtjes en lijntjes in je gezicht je steeds meer op. Zucht, was er maar een manier om je weer jonger te voelen er zo ook weer uit te zien. Alleen je wilt niet onder het mes…

Energetische facelift tegen rimpels

Die manier bestaat! Als je je lichaam en geest wilt verjongen zónder dat hier chemicaliën en operaties aan te pas komen, dan is de energetische facelift iets voor jou! Wat het nou precies inhoudt? De Access Consciousness energetische facelift is een proces dat het verschijnen van de veroudering op het gezicht kan omdraaien, dus minder rimpels. Ook kan de behandeling dezelfde verjongende, verfrissende effecten op het lichaam hebben.

Verouderingsproces

Wat er precies gebeurt in deze behandeling? Tijdens de energetische facelift worden de weefsels van je borst, hals en gezicht behandeld. In dezelfde tijd wordt ook jouw manier van denken over het verouderingsproces op energetische wijze aangepakt. Hierdoor lossen de beperkende, negatieve gedachten die jij hebt over jouw lichaam zich op. Dit alles wordt in gang gezet door je lichaam aan te raken met de handen, waardoor bepaalde energieën een impuls krijgen om te gaan stromen.

Je zal merken dat je na de behandeling meer energie hebt

De effecten van de behandeling

Omdat de energetische facelift zeer ontspannend is voor je gehele lichaam en je geest, zul je helemaal tot rust komen. Dit zorgt voor een instant jongere, vitalere en frissere uitstraling. Je zult zien dat je lijntjes en rimpels minder zijn, en dat je gezichtsvermogen beter is geworden. Je gezichtsspieren en huid zijn steviger en veerkrachtiger geworden. Ook fijn: eventuele littekens zijn vervaagd of eventueel genezen. Je zal merken dat je na de behandeling meer energie hebt.
De behandeling werkt niet alleen op het niveau van je uiterlijk. Ook van binnen zal de behandeling effect hebben. Zo zul je meer dankbaarheid voor je lichaam ervaren, waardoor onzekerheden verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Hier komen meer rust, energie en ontspanning voor terug. Een dubbele winst dus!

Geen chirurgische ingreep

Voor deze mooie resultaten hoef je dus geen chirurgische ingreep te ondergaan. Ook komen er geen injecties, peelings of medicijnen aan te pas, en is er na de behandeling geen hersteltijd. Verder hoef je geen dure antirimpelcrèmes aan te schaffen, en zijn er geen enkele risico’s aan verbonden. Kortom: genoeg redenen om het eens te proberen!

Is de energetische facelift iets voor jou?

Als je jezelf in één of meerdere punten herkent, dan is het echt iets voor jou!

  • Je hebt binnenkort een groot (bruiloft)feest of een belangrijke presentatie
  • Je snakt naar meer zelfzorg en ontspanning
  • Je bent klaar om weer te gaan daten
  • Je bent (pas) bevallen en wilt snel van je babybuik af
  • Je voelt je vanbinnen véél jonger dan dat je er nu ziet
  • Je hebt weleens aan een facelift gedacht, maar het idee van een operatie of injecties schrikt je af
Datum: 07 november 2018