Zonder naalden en injecties huidveroudering tegengaan!
Als jij in de spiegel kijkt, dan zie jij eigenlijk iemand die je niet herkent. Van binnen voel je je jong en fris, maar je spiegelbeeld doet het tegenovergestelde vermoeden. Oké, je hebt inmiddels al een paar jaar geleden de veertig aangetikt. Maar dat betekent niet dat jij niet mag balen van die hangende oogleden! Tenslotte zorgen deze er wel voor dat jij een meer vermoeide uitstraling krijgt. Ook lijk je hierdoor zómaar een paar jaar ouder dan je in werkelijkheid bent.
Huidveroudering
Helaas: ook hangende oogleden kunnen het gevolg zijn van huidveroudering. Je hoeft je echter niet aan te melden voor een ingrijpende behandeling. Want wist je dat er naast een ooglidcorrectie ook minder ingrijpende manieren zijn om weer een open, frisse blik te krijgen? Tijd om kennis te maken met de nieuwste behandeling op het gebied van huidverbetering en huidverjonging: de Hot Plasma behandeling!
De specialist aan het woord
Specialist op het gebied van huidverbetering en huidverjonging Marjan van Gemerden: ‘Bij het ouder worden verliest je huid bepaalde huididentieke stoffen die ervoor zorgen dat zij elastisch en stevig blijft, zoals elastine en collageen. Het missen van deze twee belangrijke stoffen zie je terug in je huid: de huid begint te hangen.’
Huidveroudering is te behandelen zonder ingrijpende technieken
Hot Plasma: hoe werkt het?
‘Tijdens een huidbehandeling met Hot Plasma wordt de celvernieuwing van je huid gestimuleerd, waardoor je huid strakker wordt,’ vervolgt Marjan. ‘De plasma-energie die vrijkomt tijdens de behandeling, dringt tot een geoorloofde diepte in de huid door. Zo wordt je huid gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Niet alleen wordt je huid strakker, ook de structuur van je huid wordt beter. Ideaal om de slappe huid van de oogleden te verstrakken. Maar ook andere tekenen van veroudering, zoals kraaienpootjes en rokerslijntjes, kunnen met Hot Plasma worden aangepakt.’
De behandeling
Marjan: ‘Een Hot Plasma behandeling wordt uitgevoerd met de plasmapen. De plasmapen zet plasma-energie om in warmte. Als het puntje van de plasmapen boven je huid wordt gehouden, ontstaat er een kleine fijne straal met geladen deeltjes, die vervolgens de huid raakt. Dit heeft het gevolg dat kleine stukjes van je bovenste huidlaag verdampen. Hierdoor zullen de huidvezels zich samentrekken, waardoor er een liftend effect ontstaat. Tegelijk krijgt de celvernieuwing in de diepere huidlagen een boost, waardoor er weer gezonde, nieuwe huid wordt aangemaakt. Het resultaat: een betere kwaliteit van je huid! Dus hallo strakke oogleden en vaarwel lijntjes en rimpeltjes!’
Pijnlijk?
Marjan: ‘Je hoeft niet heel lang in de behandelstoel te liggen: afhankelijk van het te behandelen gebied duurt de Hot Plasma behandeling 5 tot 15 minuten. Een half uur voordat de behandeling begint, brengt de behandelend huidspecialist een verdovende crème aan. Wanneer de behandeling voorbij is, kun je even rustig bijkomen met thee of een glaasje water. Na de behandeling is er op de behandelde huid een patroon te zien van kleine korstjes. Deze zullen er gedurende de dagen erna vanzelf afvallen. De behandelend huidspecialist zal je advies geven over een goed herstel en een goede nazorg. In elk geval merk je na een paar dagen echt dat ‘wauw’- effect! Je zult zien dat je huid strak is en dat je weer geniet van een mooie, frisse blik.’
Je huid in balans
Huidspecialiste Marjan van Gemerden van Vital Huidinstituut is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen met plasma-energie. Bij haar Huidinstituut vind je alles wat er nodig is om jouw huid weer in balans te brengen of een extra boost te geven. Dit gebeurt altijd met een persoonlijke aanpak en benadering, in een omgeving waar ontspanning het belangrijkst is. Wil jij meer weten wat de huidspecialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact op voor een uitgebreid kosteloos intakegesprek!
-
Bij het ouder worden verandert je huid. Ze wordt dunner en begint haar elasticiteit te verliezen.
-
Vroeger maakte je je druk om puistjes, nu wens je dat dat je grootste probleem was. Want als je nu in de spiegel kijkt, zie je niets anders dan rimpels. Het verschil tussen deze plooien en puistjes is dat die laatste tijdelijk zijn. Met een goede huidverzorging en een flinke portie geduld gaan die vanzelf weer weg.
-
Ouder worden we allemaal. Het is een cliché, afijn, maar als je foto’s van jezelf ziet, zie je het er toch ook echt wel aan af: die fijne lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes.
-
Iedereen heeft zijn eigen blikvangers. Wellicht zijn het je ogen of je strakke jukbeenderen. Of misschien heb je een mooie, egale huid of een scherpe kaaklijn. Daar mag je trots op zijn!
-
We willen allemaal graag ouder worden, maar dan het liefst wel zonder er ouder uit te zien! Huidveroudering is een natuurlijk proces dat niet is tegen te houden. Maar toch zou je de klok af en toe even willen terugdraaien naar de tijd dat je huid nog stevig was, er geen sprake was van lijntjes en rimpels en je kaaklijn nog strak was.
-
Rimpels; het welbekende teken van huidveroudering. Hoewel rimpels ook voor een karakteristieke uitstraling kunnen zorgen, zijn ze meestal niet heel geliefd. Logisch, aangezien rimpels vaak confronterend zijn om te zien. Gelukkig hoef je ze niet te accepteren.
-
Uv-straling, slechte verzorging, genen en hormonen: deze factoren zijn geen vrienden wanneer je kampt met huidveroudering, een fenomeen waar we allemaal op een bepaald moment mee te maken krijgen. Rimpels of hangende huid kunnen overal op je lichaam tevoorschijn komen.
-
Je ziet je huid naarmate de tijd verstrijkt veranderen. In dat mondhoekje is een nieuwe rimpel verschenen, je kraaienpootjes breiden zich uit, je wangen hangen meer. Wat zou je je huidveroudering graag zien verdwijnen.
-
Waar is die ooit zo strakke kaaklijn van jou ineens gebleven? Je begint echt van die ‘hamsterwangetjes’ te krijgen. En nee toch, zie je daar het begin van een onderkin? Het lijkt wel of de zwaartekracht je huid heeft laten zakken.
-
We worden allemaal ouder en waar de één rimpelloos oud lijkt te worden of er niets om lijkt te geven heeft de ander meer problemen met de staat waarin de huid verkeert. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor, maar hoe zit dat precies.