De laatste wenkbrauwverf trends: van airbrush brows tot langdurige kleur

Wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel geworden van onze schoonheidsroutine, en wenkbrauwverf blijft een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar gedefinieerde, goed gestileerde wenkbrauwen. In dit artikel duiken we in de wereld van wenkbrauwverf, bespreken waarom klanten ervoor kiezen, kijken terug op eerdere wenkbrauwtrends, verkennen de nieuwste ontwikkelingen zoals Airbrush Brows, delen tips van Supercilium, en delen welke wenkbrauwverf absoluut favoriet is, en beantwoorden enkele veelgestelde vragen over wenkbrauwverf.

Waarom klanten kiezen voor wenkbrauwverf

Klanten kiezen voor wenkbrauwverf om verschillende redenen. Sommigen willen hun wenkbrauwen donkerder maken om meer definitie te geven aan hun gezicht, terwijl anderen lichtere wenkbrauwen willen om hun uiterlijk zachter te maken. Wenkbrauwverf kan ook helpen om dunne of ongelijke wenkbrauwen op te vullen en een vollere look te creëren. Bovendien biedt wenkbrauwverf een langdurige oplossing, waardoor klanten zich minder zorgen hoeven te maken over dagelijkse make-up applicatie.

Voorgaande wenkbrauwtrends

In het verleden zagen we trends zoals de ‘Instagram Brow’, gekenmerkt door overdreven gedefinieerde wenkbrauwen met een sterk gebogen ‘arch’, de boog van je wenkbrauw. Deze trend evolueerde later naar een meer natuurlijke look, waarbij de nadruk lag op het verbeteren van de natuurlijke vorm en textuur van de wenkbrauwen. Microblading, een semi-permanente techniek om haarachtige streepjes op de huid te creëren, was ook een populaire trend in de afgelopen jaren.

De laatste wenkbrauw trends

De laatste wenkbrauwtrends omarmen een meer natuurlijke en moeiteloze benadering. Dit omvat zachte, natuurlijk ogende wenkbrauwen met een lichte vulling en een subtiele boog. Airbrush Brows zijn een opkomende trend die een luchtige, gedefinieerde look creëert met behulp van speciale airbrush-technieken in combinatie met Liquid Brow Dye. Deze techniek geeft de wenkbrauwen een zachte, uitziende kleur en textuur, perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een natuurlijke uitstraling.

Nieuwste trend: Airbrush Brows

Airbrush Brows is een innovatieve techniek waarbij wenkbrauwverf met behulp van een airbrush wordt aangebracht om een zachte, maar volle look te creëren. Deze methode zorgt voor een vlekkeloos kleurverloop en een natuurlijke uitstraling, waardoor de wenkbrauwen er moeiteloos en perfect gestyled uitzien. Supercilium heeft recent een nieuwe collectie gelanceerd met alle spullen die je nodig hebt om airbrush brows te doen.

Supercilium’s favoriete wenkbrauwverf tips

We hebben de experts van Supercilium gevraagd om hun favoriete tips te delen. Supercilium, een toonaangevend merk op het gebied van wenkbrauwverf, deelt enkele favoriete tips voor het aanbrengen van wenkbrauwverf:

Tip 1: Reinigen

Zorg voor een goede voorbereiding van de wenkbrauwen door ze te reinigen en te exfoliëren voor een betere hechting van de verf.

Tip 2: Stamp Techniek

Gebruik een fijne kwast om de wenkbrauwverf nauwkeurig aan te brengen en de gewenste vorm te definiëren. De stempeltechniek geeft hierbij het beste en langdurig resultaat.

Tip 3: Kies de juist inwerktijd en verwijder eerst het begin

Laat de verf de juiste tijd intrekken volgens de instructies van het product voor optimale resultaten. Langer is absoluut niet nodig, en kan zelf averechts werken. Verwijder de verf aan het begin van de wenkbrauwen altijd eerder dan de verf op de staart. Dit zorgt voor het meest natuurlijke effect.

Tip 4: Werk in dunne laagjes

De kleur wordt het mooiste opgebouwd door in dunne laagjes te werken. Meer dunne laagjes met wenkbrauwverf werkt dus beter dan één dikke laag met wenkbrauwverf. Laat elke laagje tussendoor even drogen voordat je een nieuw laagje met wenkbrauwverf aanbrengt.

Wat is de Beste wenkbrauwverf?

Wat is goede wenkbrauwverf? Er zijn veel merken en formules van wenkbrauwverf op de markt, en de beste keuze hangt af van individuele voorkeuren en behoeften. Sommigen willen natuurlijke wenkbrauwverf, andere maakt het niet per se uit of het natuurlijke wenkbrauw verf is en gaan vooral voor het beste resultaat. Supercilium staat bekend om zijn hoogwaardige en langdurige wenkbrauwverf, die verkrijgbaar is in verschillende tinten om aan verschillende haarkleuren en huidtinten te voldoen. Hun nieuwste wenkbrauwverf, Liquid Dye met keratine, is één van de meest verkochte wenkbrauwverf, en dus met recht de beste wenkbrauwverf van het moment te noemen. Dit merk is dan ook niet voor niks favoriet onder veel wenkbrauwartiesten. En het leuke, het is een merk van Nederlandse bodem! Ze bieden ook een wenkbrauwverf set aan, waarin je alles vindt wat je nodig hebt om wenkbrauwverf professioneel aan te brengen. De wenkbrauwverf kit is echt waar voor je geld en meer dan deze colors wenkbrauwverf heb je eigenlijk niet nodig.

Hoe kun je het beste je wenkbrauwen verven?

Om je wenkbrauwverf beste manier te aan te brengen, volg je deze stappen:

Stap 1: Bereid de wenkbrauwen voor door ze te reinigen en te exfoliëren.
Stap 2: Hoe je wenkbrauwverf mengen? Meng de wenkbrauwverf samen met Oxidant in een glazen of plastic bakje.
Stap 3: Breng de verf nauwkeurig aan met een wenkbrauw verf penseel en laat het de aanbevolen tijd intrekken. Werk hierbij aan dunne laagjes. Dit geeft het mooiste resultaat.
Stap 4: Wenkbrauwverf eraf halen? Verwijder de verf voorzichtig met een licht vochtig wattenschijfje en bewonder je perfect gestileerde wenkbrauwen. Is de wenkbrauwverf te donker of de wenkbrauwverf intensive uitgevallen? Je kunt het oplichten met Color Corrector.

Hoe lang blijft brow tint?

Brow tint kan tot wel vier tot zes weken blijven zitten, afhankelijk van factoren zoals de haargroeicyclus en de nazorg routine van de persoon. De wenkbrauwverf van Supercilium blijft tot maximaal 6 weken op de haartjes zitten en tot 11 dagen op de huid.

Met deze gids voor de laatste wenkbrauwverf trends ben je goed uitgerust om je wenkbrauwen te stylen en te definiëren voor een moeiteloos mooie look die wekenlang meegaat. Onthoud altijd om te experimenteren en te ontdekken wat het beste werkt voor jouw individuele behoeften en stijlvoorkeuren.

Datum: 18 april 2024