powervrouw

Ben jij een powervrouw met lef?

Vanaf nu ga ik het écht anders doen.’ Velen van ons herkennen het, maar betrappen zichzelf elke keer weer op datgene wat ze niet meer zouden doen. Hoe kan het toch dat bepaalde patronen niet te doorbreken zijn? Je komt in een vicieuze cirkel terecht van verwachtingen en teleurstellingen, waar je zelf niet meer uit komt.

Lef

Het eerste wat je nodig hebt om te veranderen is lef. Lef om de stap te zetten, lef om te erkennen en verantwoordelijkheid te nemen voor datgene wat er bij jou speelt. Je kunt het roer pas omgooien wanneer je 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw acties en reacties. Wil je echt dingen veranderen in je leven en verlang je naar power om dit te doen? Ga dan naar het Powervrouw met Lef Event.

Powervrouw met Lef

Het Powervrouw met Lef Event is er voor elke vrouw die lef nodig heeft om te kunnen veranderen. Lef om hun angsten en excuses onder ogen te zien. De tweedaagse training (met overnachting) geeft je alle tijd om op jezelf te focussen en om je problemen in kaart te brengen. Je leert waarom je reageert zoals je reageert, want kennis is het begin van verandering.

Voor jou!

Powervrouw met Lef is voor alle vrouwen die:

  • de verbinding met zichzelf kwijt zijn
  • altijd zorgen voor anderen en niet voor zichzelf
  • continu bezig zijn met verwachtingen van anderen
  • de lat voor zichzelf te hoog leggen
  • last hebben van onzekerheid, twijfels en angsten

Word een powervrouw met lef en kom weer in contact met jezelf

Gevoelens delen

Samen met andere vrouwen volg jij op donderdag 28 en vrijdag 29 juni 2018 verschillende coachingssessies en is er tijd om elkaar te leren kennen. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent die te maken heeft met deze gevoelens. Wanneer de training afgerond is, heb je nog twee dagen om dit allemaal op je te laten inwerken. Zo kun je maandag weer met positieve energie starten aan je nieuwe week!

Coaching

Claudia Koehoorn is transformatiecoach & counselor en heeft als missie vrouwen weer lekker in hun vel te laten zitten door specifieke coaching op het vrouwenbrein. Claudia: ‘In mijn praktijk zie ik veel vrouwen in de leeftijd van 30 tot 55 jaar. In deze fase krijgt je leven vorm en verandert er natuurlijk van alles. Je relatie met je partner, kinderen en met jezelf verandert.’

Verwachtingen

‘De gemeenschappelijke deler, die ik continu tegenkom, is dat vrouwen willen voldoen aan allerlei verwachtingen. Hierdoor raak je uitgeput, moe en weet je niet meer hoe je moet ontspannen. Ik wil jou weer in contact brengen met jezelf, zodat jij je weer relaxt, blij, energiek, rustig, vrolijk en mooi voelt!’

Datum: 15 mei 2018