pretecho

De pretecho: een bijzonder moment

Vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, ben je benieuwd naar je baby. Hoe zal hij of zij eruit zien? Wordt het een jongen of een meisje? De zwangerschap is een zeer bijzonder moment in je leven, ongeacht je vader of moeder wordt. Met een pretecho krijg je een tastbare herinnering aan deze mooie tijd.

Kennismaken

De eerste kennismaking met jullie kindje is erg speciaal. Het is een bijzonder moment voor jou en je partner. Ook vrienden en familie zijn van harte welkom om mee te komen kijken naar de echobeelden. Tijdens een echo wordt er ruim de tijd voor je genomen en je wordt geïnformeerd over de beelden. Je ziet je kindje bewegen en je kunt het hartje horen kloppen.

Tastbare herinnering

Van de mooiste beelden van de echo worden foto’s gemaakt en deze kun je mee naar huis nemen. De echobeelden, inclusief uitleg kunnen worden vastgelegd op DVD of USB (OTG-USB). Zo heb je een bijzondere, tastbare herinnering voor altijd.

Nieuwste apparatuur

Een pretecho wordt uitgevoerd met de nieuwste echoapparatuur. Een 4D echo is een live 3D echo, je kunt je kindje bewonderen in bewegende 3D beelden. Afhankelijk van de ligging van je kindje, is het gezichtje al heel herkenbaar, heeft het de neus van papa of het kinnetje van mama?

Datum: 05 maart 2018