huidveroudering

Wil jij afrekenen met huidveroudering?

De tijd laat sporen achter op je gezicht. Dat kun je helaas niet ontkennen. Vanaf je 25ste begint huidveroudering door minder aanmaak van collageen en elastine in je huid. Je leefstijl doet daar nog een schepje bovenop: zon, luchtvervuiling, slechte gewoontes als roken, alcohol en weinig slaap, vet en calorierijk voedsel, verdriet of stress om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

Jonge uitstraling

Wie wil er nou niet de tijd terugdraaien naar die jonge en frisse uitstraling? Maar dan het liefst op een manier zonder operatie of naalden, want dat is iets waar je bij voorbaat al nachtmerries van krijgt. Een boost voor je huid, een échte verjongingskuur, die doet wat hij belooft. Maar ja, dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Sprookjes bestaan niet.

Meso Infusion

Sprookjes bestaan inderdaad niet, maar met mesotherapie bereik je wel het effect waar jij van droomt. ‘Meso Infusion’ is dan ook geen sprookje, maar een doeltreffende anti-agingmethode die in kuurverband wordt toegepast. Met deze technologie waar geen naald aan te pas komt, worden via je poriën en haarwortelkanalen werkstoffen in diepere huidlagen en zelfs rechtstreeks ín de celkernen gebracht. Hierdoor worden huidveroudering, -verslapping en cellulite aangepakt.

Wil jij de tijd terugdraaien naar die frisse en jonge uitstraling?

Weg met huidveroudering!

Al na een paar behandelingen wordt je huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijg je een frisse, gezonde en vooral heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en je huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling. Sprookjes bestaan niet. Meso Infusion wél!

Verschillende behandelingen

Er zijn Meso-Infusionbehandelingen voor verschillende doeleinden:

  • Mesofiller tegen fijne lijntjes en verslapping
  • Mesolift tegen diepere lijnen en verslapping
  • Mesobright voor het verhelderen van een doffe teint en vale grauwe huid
  • Mesoslim voor body: afslankend tegen cellulite
  • Mesofirmness voor body: tegen verslapping en striae

Datum: 08 augustus 2018