huidveroudering

Pak huidveroudering aan met de Ultraformer!

Wanneer je foto’s van tien jaar geleden bekijkt, zie je een duidelijk verschil met nu. Alhoewel jij je van binnen nog net zo vitaal voelt als toen, is de verstreken tijd toch aan je te zien. Huidveroudering heeft langzaamaan zijn intrede gemaakt. Kan je nog terug naar toen? De Ultraformer biedt mogelijkheden.

Huidveroudering: de eerste signalen

Een huid die verouderd wordt steeds droger, dunner, slapper en rimpeltjes komen tevoorschijn. Het is eigenlijk niet vreemd dat je huid veroudert, dit orgaan krijgt namelijk veel te verduren. Ten eerste heb je te maken met de invloeden van buitenaf: weersomstandigheden, luchtvervuiling, verwondingen en bacteriën. Externe factoren waar je niet veel invloed op heb. Ten tweede heb je de invloeden van binnenuit: (on)gezonde voeding, medicatie of roken. Een combinatie van beide factoren, samen met erfelijkheid, beïnvloeden het verouderingsproces.

De gevolgen aanpakken

Wanneer huidveroudering zijn intrede doet hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten. ‘De gevolgen zijn goed te behandelen met de Ultraformer’, vertelt Lida van der Tas. ‘Dit apparaat biedt vele mogelijkheden, waarmee we een effectieve facelift kunnen uitvoeren zonder te snijden. Vrijwel pijnloos! De methode is geschikt voor het behandelen van een doorhangende huid op het gelaat en in de hals. De behandeling lift, verstrakt en brengt contour terug aan de huid. Daarnaast zorgt de Ultraformer voor een zichtbaar verbeterde teint én huidstructuur. Na de behandeling zie je er jaren jonger uit!’

Mogelijke behandelgebieden

De Ultraformer biedt een breed scala aan behandelmogelijkheden:

  • vage kaaklijn
  • losse nek
  • neus/lip-plooien
  • hangende wenkbrauwen
  • dubbele kin
  • lijntjes en rimpeltjes
  • rimpelige decolleté
  • ongelijkmatige teint
  • grove poriën

De natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd

Het resultaat

Het apparaat richt energiepulsen op drie lagen van de huid. Deze energie verwarmt het weefsel, waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Collageen geeft je huid extra stevigheid, precies wat hij nodig heeft! ‘Het mooie aan deze behandeling is dat er geen hersteltijd nodig is. Je kunt gelijk weer aan de slag met je dagelijkse bezigheden. En het resultaat? Dat valt nooit tegen. Na één behandeling kun je al veranderingen zien, maar dat uiteindelijke effect komt met twee tot drie maanden. Een zichtbaar open en verfrissende blik met een stralende huid!’

Voor jou!

Ben je overtuigd en wil je een Ultraformer behandeling ondergaan? Bij Lida van der Tas van Dali Wellness in Zeddam kun je terecht voor deze methode. Maak een afspraak! Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van anti-aging, afslankmethodes en voedingsadviezen.

Datum: 15 november 2018