kinesiologie

Kinesiologie wanneer jij genoeg gepraat hebt

Heb jij last van vermoeidheid, concentratiegebrek, slecht slapen, huilbuien, stemmingswisselingen of een gejaagd gevoel? Deze klachten kunnen ervoor zorgen dat jij niet lekker in je vel zit. Je stapt, logischerwijs, naar de huisarts, en die verwijst je door naar een praktijkondersteuner of een psycholoog. Maar wat dan?

Genoeg gepraat

Je voert gesprekken, en nog meer gesprekken. Over de dingen waar je in je leven tegenaan loopt of de belemmerende patronen die je lastig kunt loslaten. Na al dat gepraat ben je niet de eerste die op een dag denkt: ik ben wel uitgepraat! Je hebt het idee dat je je issues wel verwerkt hebt.

Dwars

Desondanks sluimert er een onbestendig gevoel dat je er tóch nog niet helemaal klaar mee bent. Heel dubbel. Je wilt verder met je leven, maar er zit nog steeds ergens iets dwars. Wat het ook is, het belemmert je om volledig in je eigen kracht te staan. Moet je dan maar weer terug naar de psycholoog? Maar wat moet je daar nog zeggen? Alles is inmiddels al uitgekauwd!

Kinesiologie

Esther Leefmans: ‘Met kinesiologie hoef je juist niet uitvoerig te praten. Met spiertesten kan ik erachter komen waar jouw emotionele blokkades zitten. Deze blokkades kan ik vervolgens weghalen door de spieren te versterken. Na een aantal behandelingen ga je merken dat je dit keer wél hebt afgerekend met jouw belemmeringen. Dat geeft jou een gevoel van vrijheid en opluchting. Je zit lekkerder in je vel en voelt de energie weer stromen!’

‘Met spiertesten kan ik erachter komen waar jouw emotionele blokkades zitten’

Onbalans

Onbalans kan ontstaan door stress in vele vormen. Bijvoorbeeld problemen op je werk, in je relatiesfeer, angsten, verdriet of boosheid.

Balans herstellen

Kinesiologie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het hoe en waarom van zijn lichamelijke klachten of geestelijke onbalans. Een herstelde balans maakt dat je je al beter voelt, ook al ben je medisch nog ziek.

Datum: 04 juni 2018