protheselingerie

Op en top vrouw met protheselingerie

Wanneer u te maken krijgt met borstkanker en de gevolgen daarvan, kan het zijn dat u zich niet meer op en top vrouw voelt. Goede en mooie protheselingerie kan hier verandering in brengen.

Zelfonderzoek

Zo ook bij de 48-jarige Hanneke. Nadat zij bij zelfonderzoek een knobbeltje in haar rechterborst ontdekte, kreeg zij in 2017 de diagnose ‘borstkanker’. ‘Een deel van mijn borst kon behouden blijven, maar ik had het gevoel dat een stukje ‘vrouwelijkheid’ bij mij was weggenomen. Via de Mammacare-poli kwam ik in contact met KMI Mammacare in Nieuwegein.’

Mooie protheselingerie

‘Na mijn operatie dacht ik dat er alleen nog maar zwarte, witte en huidkleurige BH’s zouden zijn. Op het moment dat ik in de winkel van KMI in Nieuwegein kwam, zag ik dat er heel groot assortiment is met allerlei kleuren en mogelijkheden. Ik wist niet dat lingerie zoveel voor een vrouw kan betekenen. Door een goede BH valt mijn bovenkleding ook mooier, wat te zien is aan mijn zelfvertrouwen.’

‘Ik wist niet dat lingerie zoveel voor een vrouw kan betekenen’

Waaraan voldoet een goede prothese-BH?

Het is allereerst belangrijk dat de BH een pocket heeft waar de borstprothese in kan. Hierdoor blijft deze mooi op zijn plek zitten. Daarnaast zijn de bandjes bij veel BH’s iets breder, wat voor een goede ondersteuning zorgt. Ook is zo de kans op irritaties op de schouders minder. Verder zijn de BH’s wat hoger uitgesneden, zodat het decolleté mooi afgedekt wordt. Ook treft u in onze collectie BH’s aan die van mooi afgewerkt kant zijn, een lager decolleté en toch ook wat dunnere bandjes hebben. Kortom: voor elke gelegenheid hebben wij een passende set lingerie.

Kerstmis

Wilt u met kerst ook weer stralen en uw feestkleding completeren? Kom dan langs voor prachtige protheselingerie van de kwaliteitsmerken Anita, Silima of Amoena. Bijvoorbeeld het model Florence met goudkleurige details of model Fleur met een kanten bandeautop.

Datum: 27 november 2019