borstprothese

Ook met een borstprothese genieten van de zomer

Emma uit Woerden dacht dat zij na haar borstoperatie nooit meer in een topje, bikini of badpak van de zomer zou kunnen genieten. Bang dat ‘anderen het zouden zien’. Maar niets bleek minder waar. Prothesebadmode is dé oplossing voor een borstprothese!

Borstprothese

‘Toen mijn rechterborst was geamputeerd, vond ik het, net als veel andere vrouwen, best moeilijk. Ik dacht echt dat iedereen de asymmetrie zag en verhulde die op alle mogelijke manieren. Toen ik voor een borstprothese naar KMI Mammacare ging, kwam ik erachter dat de combinatie van een juiste borstprothese en een goed aangemeten BH essentieel is voor een symmetrisch beeld. Ook zag ik in de winkel dat ze een groot assortiment topjes, badmode en lingerie hebben’, vertelt de nu 56-jarige Emma.

Er is genoeg prothesebadmode die prachtig past

Vele varianten badkleding

‘Om optimaal van mijn vakanties te kunnen genieten, ben ik ook voor mijn badkleding naar KMI gegaan. En ik heb daar dit jaar een ontzettend leuke bikini gescoord. Zij hebben verschillende soorten badpakken, tankini’s en bikini’s, die onder andere mooi hoog bedekkend in het decolleté zijn. Doordat deze badkleding bovendien beschikt over een pocket om de prothese in te doen, verschuift ‘ie niet. En omdat ik graag zwem, heb ik direct een zwemprothese aangeschaft. De mammacare-adviseuse van KMI vertelde me, dat je met een reguliere borstprothese ook gewoon mag zwemmen, maar nu hoef ik niet meer te wisselen tussen badkleding en andersom. Zo geniet ik weer met volle teugen van de zomer!’

Vergoeding verzekeraars

Sommige zorgverzekeraars vergoeden vanuit het aanvullende pakket prothesebadmode en -lingerie. Aan een aanvullend pakket is geen eigen risico verbonden. Check uw zorgverzekeraar of neem contact met ons op, zodat wij het even voor u kunnen controleren. En noteer vast 16 oktober voor onze jaarlijkse verwendag. Hou onze website in de gaten voor alle informatie!

Webshop

Emma: ‘Voor mijn favoriete producten kan ik vanuit mijn luie stoel 24/7 terecht op de webshop van KMI Mammacare. Maar als ik twijfel over mijn maat of hoe iets staat, dan vind ik het toch fijn om even langs te gaan in Nieuwegein voor deskundig advies. Dat is toch een absoluut pluspunt van een fysieke winkel.’

Datum: 25 juni 2019