langdurige-rugklachten

Rugklachten?

We leven in een maatschappij waarin we onder druk komen te staan, door werk, relatie, enzovoorts. Hierdoor kunnen we uit balans raken. Door alle hectiek vergeten we onszelf nog wel eens, maar wanneer je lichaam seintjes geeft, bijvoorbeeld door pijn, is het belangrijk om hiernaar te luisteren. Rugpijn is een veel voorkomende klacht. Om je lichaam weer in balans te brengen, kan de Geestelijke Oprichting je verder helpen.

Invloed op je gemoedstoestand

Wanneer je rugpijn ervaart, heeft dat vaak een negatieve invloed op je gemoedstoestand, waardoor je niet lekker in je vel komt te zitten. Als je aan een erge of verdrietige gebeurtenis denkt, zul je bemerken hoe je je direct verdrietig naar voren buigt of uit woede verkrampt. Als je vrolijk en goedgehumeurd bent, dan kun je het hoofd niet naar voren laten hangen. Houding en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Andere oorzaken

Hernia’s zijn meestal het gevolg van een verkeerde belasting van de wervelkolom door verkromming en bekkenscheefstand, zegt de reguliere geneeskunde. Dit is echter niet de ware oorzaak. De geest bestemt de kracht en de houding van de wervelkolom. Als er een gebeurtenis of een incident heeft plaatsgevonden in de geest, een situatie die gedachten en emoties vasthoudt, blokkeert het de energiestroom in een bepaald wervelkolomsegment en de rug raakt verzwakt. Het komt tot een hernia, omdat de houding van de mens door de gebeurtenis vol zorg, gebogen en belast is en deze situatie hem kracht onttrekt. De mens is door een probleem afgeleid en daardoor komt het meestal tot een onhandige beweging met verstrekkende gevolgen.

Essentieel is om stil te staan bij jezelf en aan jezelf te werken

Aandacht voor jezelf

Essentieel is om stil te staan bij jezelf en aan jezelf te werken. Om te luisteren naar wat je werkelijk nodig hebt. Ontspanning inbouwen en rust voor jezelf. En vooral, dat je positief in het leven kunt staan. Daarbij kun je op zoek gaan naar de behandeling die bij jou past. De Geestelijke Oprichting zoals ik die uitvoer bij Ways of Healing is hierbij vaak een laatste redmiddel. Het is geen medische maar een energetische helingswijze, die doorwerkt op lichaam, ziel en geest.

Lichamelijke en geestelijke heling

Met de Geestelijke Oprichting wordt niet alleen het lichaam in balans gebracht, maar het heeft vooral ook een bevrijdend effect op de geest. Het is het herstel van de goddelijke ordening, waarbij de reeks van oorzaken van alle gebeurtenissen uit het verleden van de mens op al zijn bestaansniveaus kunnen worden opgelost. Oorzaken oplossen is bovendien slechts één aspect van dit alomvattend helingswerk. De Geestelijke Oprichting maakt het mogelijk, dat je ‘innerlijk wordt opgericht’ en zo met meer levensmoed, levensvreugde en zelfbewustzijn door het leven kan gaan. Ik kan geen helingsbeloften geven, noch stel ik diagnoses. Ik vervang geen arts, natuurarts, medicijnen, of andere therapieën.

Datum: 07 juli 2021