Body-Stress-Release

Al je spanningen weg met Body Stress Release

We hebben het vaak druk en hebben veel aan ons hoofd: werk, privéleven, sport enzovoort. Dit kan voor veel spanning zorgen in je dieper gelegen spieren. Deze spieren werken in op je zenuwen, die op den duur kunnen leiden tot bijvoorbeeld chronische hoofdpijn, nek- of rugklachten, slaapproblemen of maag- en darmklachten. Wanneer dat het geval is, kan Body Stress Release je helpen.

Vastgehouden spanningen

Normaal kom je van je klachten af als je rust neemt en je jezelf niet meer overbelast. Maar als de spanning al lang in je lichaam zit, wordt die niet meer ‘geregistreerd’ als spanning en wordt die vastgehouden. Vergelijk het maar met het dragen van een horloge: je voelt het bandje op een gegeven moment niet meer zitten.

Zelfherstellend vermogen

Body Stress Release (BSR) is een techniek die je helpt om het teveel aan spanning in je lichaam los te laten. Behandelaar Henk Avis geeft met de handen een impuls aan het lichaam, waardoor de communicatie tussen de hersenen en het zenuwstelsel wordt hersteld. Op die manier wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangesproken. BSR pakt dus de oorzaak van de klachten aan.

Wil jij af van spierspanningen in je lichaam?

Behandelingen

Tijdens de behandelingen, die gegeven worden terwijl je op een speciale behandeltafel ligt, kun je gewoon je kleren aanhouden. Er zijn standaard drie behandelingen nodig, op dag 1, 4 en 11, met een aantal vervolgbehandelingen. BSR is geschikt voor mensen van alle leeftijden, en wordt vergoed door diverse zorgverzekeraars.

Rug en maagklachten

‘Ikzelf (vrouw, 37 jaar) ben in behandeling gegaan voor rugklachten en pijn in mijn maag. De klachten in mijn maag zijn helemaal over en de pijn in mijn onderrug is bijna verdwenen. Nu ga ik er ook nog met een frequentie van elke 6 weken heen om ook mijn rug nog verder verbeterd te krijgen.’

‘Meer ruimte in mijn hoofd’

‘Ik heb meer energie en er is meer ruimte ontstaan in mijn hoofd. Ik heb weer allerlei dingen opgepakt, zo ben ik vol enthousiasme een studie aan het volgen. Een half jaar geleden had ik dat nog echt niet zien gebeuren. Ik ben heel tevreden en zou het iedereen aanraden om jezelf een goede onderhoudsbeurt te geven, zelfs als je geen klachten hebt!’

Datum: 14 mei 2018