stress

Heeft stress sporen op jouw huid achtergelaten?

Stress. We kennen het allemaal, en geen van ons zit erop te wachten. Stress brengt namelijk allerlei negatieve effecten met zich mee. Maar wist je dat je huid het ook zwaar te verduren heeft onder stress? Stress kan ervoor zorgen dat je meer last krijgt van acne, huidveroudering en aandoeningen als psoriasis en eczeem.

Stress

Wanneer je stress hebt, maakt je lichaam meer van het hormoon ‘cortisol’ aan. Dit hormoon houdt ons scherp, maar zorgt ook voor klachten. Want cortisol verstoort de barrièrefunctie (ook wel beschermingsfunctie) van onze huid. Dat maakt de huid vatbaarder voor bacteriën, wat ertoe leidt dat acneklachten toenemen. Ook heeft stress een negatief effect op de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Deze stofjes zijn nou juist datgene wat onze huid stevig en soepel houdt. Bovendien stoppen celdelingen sneller door stress. Celdelingen is waarvan je huid jong en elastisch blijft. Als dit eerder stopt, veroudert de huid.

Nieuwe huid

Als je na een stressvolle periode ziet dat hiervan sporen op je gelaat zijn achtergebleven, wil je hier vanaf. Eigenlijk wil je er als herboren uitzien. De beste manier om dat voor elkaar te krijgen is door de huid diep te verzorgen en te herstellen. Een huidbehandeling met Neoderma doet de huid opleven. Het woord ‘Neoderma’ zelf is dan ook een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En neem dat in dit geval echt letterlijk: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een prachtig huidvernieuwend resultaat.

Natuurlijke ingrediënten

De Neodermaproducten zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Bovendien zijn de producten vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen. Dat betekent dat de ingrediënten compleet natuurlijk zijn. Daarom kan hiermee zelfs een gevoelige huid diep verzorgd, hersteld en verbeterd worden.

Cortisol verstoort de barrièrefunctie (ook wel beschermingsfunctie) van onze huid

Helemaal onthaast


Zo’n huidbehandeling werkt natuurlijk niet alleen aan de buitenkant, ook vanbinnen voel je je even helemaal onthaast. Maar wat is er zoal mogelijk op het gebied van huidvernieuwende gezichtsbehandelingen? Een greep uit de mogelijkheden:

  • Neoderma Bio-peeling: verwijdert onzuiverheden en bevordert celvernieuwing
  • Bio-lifting: verhoogt zuurstofgehalte en vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Neo-hydro Treatment: herstelt vochtbalans en soepelheid van de huid

Tip voor thuis!


Een behandeling in een salon is natuurlijk heerlijk. Maar producten voor thuis zijn een erg goede ondersteuning bij de behandeling die je in de salon hebt gehad. Laat je door je schoonheidsspecialist adviseren over een combinatie van producten die specifiek op jouw huidtype en huidconditie zijn afgestemd. Door een persoonlijk advies en zorgvuldig uitgekozen middelen help je jouw huid van het probleem af. Neoderma kan oplossingen bieden voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. En ook voor mannen is er productenlijn.

Voor jou?


Ben jij nieuwsgierig geworden naar Neoderma en gezichtsbehandelingen? Bij schoonheidssalon Prinsenhuys kun je terecht voor een keur aan gezichtsbehandelingen voor de oudere of jongere huid, droge of zeer gevoelige huid. Maak een afspraak voor een intakegesprek en onder het genot van een kopje koffie of thee wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Schoonheidsspecialiste Joyce behandelt je met passie en liefde voor het vak, met als doel jouw eigen schoonheid te accentueren!

Datum: 31 mei 2019