Tackel je (over)vermoeidheid met Access Bars®!
Natuurlijk: iedereen is weleens moe. Na een slechte nacht slapen bijvoorbeeld, of na een dag waarop er veel inspanningen geleverd moesten worden. Soms is moe zijn niet eens zo vervelend. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je lekker hard gesport hebt en daarna op de bank ploft, of wanneer je het hele huis aan kant hebt gemaakt en geniet van een heerlijk schone en fris ruikende ruimte. Je voelt je moe, maar voldaan. Bovendien is die moeheid zó weer voorbij na een goede nacht slaap, en de nodige me-time en ontspanning. Maar het is een ander verhaal wanneer jouw vermoeidheid niet zo één twee drie verdwenen is, en al wekenlang, maandenlang of zelfs jarenlang als een loodzware deken om je heen hangt. In dat geval is er sprake van oververmoeidheid, en is het hoogste tijd voor een moment dat om maar één ding draait: genieten. Wat jij nodig hebt is een Access Bars®-behandeling!.
Vermoeidheid: de symptomen die je geheid herkent
Die oververmoeidheid draagt een aantal nare symptomen met zich mee. Het voornaamste is dat je hoofd overbelast raakt, en dat je steeds meer moeite ervaart om al die prikkels die er gedurende dag op je afkomen te verwerken. Je kunt niet meer goed nadenken. Maar mede door de hedendaagse drukker-dan-drukke maatschappij wordt er van je verwacht dat je maar dóór blijft gaan. En dat is dan ook wat jij doet. Je leeft op de automatische piloot, zonder goed stil te staan bij je eigen gevoelens, behoeften en gedachten. Met als uitkomst dat je steeds vermoeider raakt. Je klachten worden nog vervelender als je daarnaast óók nog met slaapproblemen kampt.
Heb jij ook last van (over)vermoeidheid?
Dan kun je je herkennen in één of meerdere vermoeidheidssymptomen:
- Je voelt je lamlendig en futloos
- Je bent snel geïrriteerd en hebt een kort lontje
- Je hebt moeite om je te concentreren
- Je hebt geheugenproblemen
- Je hebt hoofdpijn
- Je hebt spierpijn, en bijvoorbeeld pijn en kramp in je nek, schouders of rug
Je raakt in staat om met alle gemak nieuwe keuzes te maken omtrent wat jij werkelijk in je leven wilt
Behandeling
Hoogste tijd dus om eens te stoppen met dat rondrennen, en stil te staan bij jezelf en je eigen behoeften. Een Access Bars®-behandeling helpt om een gezonde balans te creëren tussen inspanning en ontspanning, waardoor jouw vermoeidheid plaatsmaakt voor energie. De Access Bars© bestaan uit 32 punten en banen op je hoofd, die zachtjes aangeraakt worden. Hierdoor wordt het lichaam gevraagd alle ballast los te laten die in de cellen ligt opgeslagen. Emoties, overtuigingen, blokkades, oude patronen, gedachten en gewoonten die niet meer nodig zijn, worden hierdoor ontladen en afgevoerd. Op deze manier krijg je rust en ruimte in je hoofd, en meer bewustzijn. Je raakt in staat om met alle gemak nieuwe keuzes te maken omtrent wat jij werkelijk in je leven wilt. Bijvoorbeeld minder vermoeid zijn en beter slapen. Eén sessie met de Bars helpt je al een heel eind in de goede richting. Maar volg je er meer, dan zal je merken dat je je steeds beter gaat voelen. Bovendien zijn de behandelingen ware momenten van ontspanning: iets dat jij echt wel verdient!
Ook bij andere klachten!
Het volgen van een Bars-behandeling helpt niet alleen bij vermoeidheid, maar bij nog veel meer klachten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:
- Angsten, piekergedachten en depressie
- Concentratieproblemen
- Lichamelijke klachten als spierpijn en chronische (pijn)klachten
- Migraine en hoofdpijn
- Slaapproblemen
- Stress
Herleef in al je schoonheid!
Joyce: Vijf jaar geleden, in 2014, ben ik zelf onverwacht met Access Bars® in aanraking gekomen. Ik zat al een tijdje in een burn-out en had geen fut. Maar al meteen na de eerste behandeling barstte ik van de energie, en leek mijn hoofd lichter en opgeruimder. Ik ben hier mee doorgegaan. Na een paar maanden stond ik heel anders in het leven, en maakte ik me niet zo snel meer druk over onbelangrijke dingen. Met de behandelingen en de cursussen die ik nu geef hierin, gun ik iedereen die rust en ruimte in zijn of haar leven. Jou dus ook! Graag verwelkom ik jou in mijn praktijk.’
-
We hebben er allemaal van tijd tot tijd last van: stress. Het woord heeft een negatieve klank, want je kunt er immers allerlei klachten door krijgen, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, rug- en nekklachten, concentratieverlies en slapeloosheid.
-
Het is soms heerlijk om je even onder te dompelen in een warm bad. Om dat verwenmomentje écht compleet te maken, kun je je bad verrijken met een lekkere badolie, of een lekkere combinatie van oliën.
-
Je had je het ouderschap zo anders voorgesteld. Een beetje zoals op die plaatjes in lifestyle magazines. Je zag het al helemaal voor je. En alhoewel je dol bent op je kinderen – je zou ze voor geen goud willen missen – pakte dat idyllische beeld in de praktijk toch wat anders uit.
-
Moe zijn we allemaal weleens. Maar wat als een middagdutje of kopje koffie niet meer helpt en je chronisch moe blijkt te zijn? Jessica (34) stond altijd bekend als iemand die energie voor tien had. ‘Ik had plezier in mijn werk, deed leuke dingen met mijn gezin en sportte vier keer in de week. Dat vond ik heerlijk, omdat ik daar weer nieuwe energie uithaalde.
-
Ben je vaak duizelig of heb je continu rugpijn? Dan ga je waarschijnlijk naar de dokter om te kijken wat er aan de hand is. Je verwacht een medische verklaring, maar die komt er niet altijd. Soms hebben lichamelijke klachten namelijk geen lichamelijke oorzaak.
-
Iedereen is weleens moe. Maar wat als je energieniveau continu op het laagste pitje staat en de vermoeidheid je dagelijks leven gaat beïnvloeden?
-
Het lijkt wel alsof stress tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld is. En een beetje stress is ook gezond. Dat klinkt misschien gek, maar tot op zekere hoogte is stress echt niet erg.
-
Wat doen feestdagen met jou? Heb je er een bloedhekel aan of vind je het juist leuk? Of je de kerstdagen nu geweldig vindt of juist niet, in beide situaties kun je tegen stress of spanning aanlopen. Als je niks met de feestdagen hebt, kijk je er misschien tegenop.
-
Laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal last van stress. Soms een beetje, vaker wat meer. We denken doorgaans ten onrechte dat stress een psychisch fenomeen is. Dat is deels wel zo, maar de effecten zijn vooral lichamelijk.
-
Martha gaf aan dat ze zich niet meer lekker voelde tijdens haar dagelijkse werkzaamheden. Op het werk voelde ze zich moe, futloos en het was moeilijk om haar bed uit te komen. Daardoor gingen de resultaten op haar werk achteruit, waardoor haar leidinggevende ook steeds minder tevreden werd.