gezond-gewicht

Win die strijd: krijg een gezond gewicht!

Heb jij ook met jezelf afgesproken aan een gezond gewicht te werken op 1 januari? Zou je de strijd aangaan met die overtollige kilo’s? Of wilde je er juist wat kilo’s bij krijgen dit jaar? Zou je gezonder gaan eten, meer gaan bewegen of wilde je wat anders in je leefstijl veranderen? Blijkt dit in de afgelopen maanden in je eentje toch lastig? Laat een diëtist-leefstijlcoach je dan helpen! De diëtisten van Focus gaan graag met je op zoek naar de aanpak die bij jou past. Geen strenge diëten, maar een op maat gemaakt dieet- en/of leefstijladvies.

Diëtistenpraktijk helpt!

Emilie Stassen en Lisette Kuik, praktijkhouders van Focus diëtistenpraktijk, hebben al jarenlange ervaring bij het coachen van mensen bij problemen met hun gewicht. Zij werken op diverse locaties in Delft en Rotterdam. Veel mensen behaalden succesvol hun doelen bij deze praktijk. Lisette en Emilie weten dat ieder persoon uniek is en een andere aanpak nodig heeft. ‘De sleutel naar succes ligt in het luisteren naar en aansluiten bij wat jij nodig hebt’, vertelt Emilie. Zij is voornamelijk werkzaam in de praktijken in Delft. Je kunt bij haar terecht voor de aanpak van overtollige kilo’s voor een gezond gewicht, maar ook om juist aan te komen of voor sportvoedingsadvies. Al veel mensen overwonnen met haar hulp de strijd met hun gewicht.

Niet op rantsoen

Wees niet bang dat ze je op rantsoen zetten! Eten moet leuk en lekker zijn. Af en toe wat snoepen past ook gewoon in een gezond voedingspatroon. Geen strenge diëten dus! Maar kleine stappen die je lang, het liefst de rest van je leven, kunt volhouden. De sleutel naar succes is het vinden van de juiste balans. De Focus diëtisten gaan met jou op zoek naar balans en gaan ze een samenwerking met je aan die het beste bij jou past. Ze zorgen ervoor dat jij een duurzame verandering maakt rond je leefstijl. Een investering waar jij de rest van je leven wat aan hebt!

De sleutel naar succes is het vinden van de juiste balans

Afspraak maken?

Emilie en Lisette werken met meerdere diëtisten, zodat ze alle specialisaties in huis hebben. Diabetes, voedingsproblematiek bij kinderen, allergieën of bijvoorbeeld prikkelbaar darmsyndroom en het FODMAP-dieet zijn enkele voorbeelden. Kijk op de website voor de verschillende mogelijkheden of neem contact op met de praktijk voor het plannen van een intakegesprek. Je bent bij Focus van harte welkom voor iedere voedingsvraag!

Vergoedingen

Consulten bij de diëtist worden voor 3 uur per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Dit wordt wél met je eigen risico verrekend, behalve als er sprake is van ketenzorg (diabetes, COPD of hart- en vaatziekten). Als je aanvullend verzekerd bent, kan je vergoeding hoger zijn.

Datum: 19 februari 2019