VI-Derm

Zorgeloos van de zon genieten met VI Derm!

Je kent het wel. ‘s Ochtends smeer je je gezicht in met een laagje zonbeschermer. Het valt je al op dat het product een vettig, witgekleurd laagje achterlaat op je huid. Vervolgens breng je je foundation, concealer, mascara en je andere beautyproducten aan. De eerste minuten of uren van de dag lijkt het nog goed te gaan. Maar na verloop van tijd zorgt jouw zonbeschermer ervoor dat je make-up compleet van je gezicht is afgegleden. Natuurlijk is het heel mooi dat de huid van je gezicht beschermd wordt tegen het oplopen van zonneschade. En het is ook geen eerste wereldprobleem. Maar geef toe: het zou best zijn als jij de hele dag zou kunnen genieten van je zorgvuldig opgemaakte make-up look.

Goed nieuws: maak kennis met VI Derm!

Bovenstaande situatie komt je vast bekend voor. Goed nieuws: het is te voorkomen! Dat kan namelijk met de zonbeschermer van VI Derm, de SPF 50+ Sunscreen. Dit is een heerlijk licht product dat je huid beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Door de actieve ingrediënten titanium dioxide en octinoxaat geniet je huid van een constante zonbescherming. Ook fijn: er zit geen olie in, het is waterproof en werkt heerlijk verzachtend voor je huid. En als ik de enthousiaste reacties mag geloven van de vrouwen die ik het product inmiddels heb aangeraden, blijft je make-up supergoed zitten. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je geniet van een optimale zonbescherming. Daar zorgen de aanwezige krachtige antioxidanten voor. Ook krijgen al bestaande zonirritaties meteen verlichting door de verzorgende en herstellende aloë vera. Hiermee kom je dus én goed beschermd én goed verzorgd voor de dag!

Verantwoorde zonbeschermer

Niet alleen is het gebruiken van een goede zonbeschermer met een hoge factor essentieel. Let ook op de volgende punten. Vermijd de hete zonuren tussen 12.00 en 15.00 uur en ga lekker lunchen in de schaduw of doe een siësta. Wanneer je toch in deze uren buiten in het zonnetje te vinden bent, dan kun je ook altijd een mooie hoed dragen voor extra bescherming.

Zichtbaar frisser en jeugdiger

De SPF 50+ Sunscreen is onderdeel van de lijn ‘cosmeceuticals’ van VI Derm. Dit zijn cosmeticaproducten die je huid gezond houden en een oplossing bieden voor élke huidconditie. Denk bijvoorbeeld aan een (over)gevoelige huid, een huid met acne of een huid die te maken heeft met (de eerste tekenen van) huidveroudering. De verbeterende en helende werking is te danken aan de actieve werkstoffen die de producten bevatten. Denk hierbij aan retinol, vitamine C, glycolzuur en azelaïnezuur. Deze stoffen stimuleren je huid tot het aanmaken van collageen en elastine, waardoor je huid zichtbaar verbetert. Deze wordt namelijk zichtbaar steviger, frisser en jeugdiger. Een echte aanrader is bijvoorbeeld de VI Derm Vitamine C Gel. Dit is een zijdeachtige gel, die je huid aanzienlijk steviger en veerkrachtiger maakt. Niet alleen blijft je huid met de gel beschermd tegen huidveroudering en oneffenheden. Ook het probleem van hyperpigmentatie wordt aangepakt, waardoor je huid ook egaler zal worden.

‘Mijn belangrijkste doel? Jou met een tevreden en ontspannen gevoel de deur uit laten gaan!

Schoonheidstip!


Een mooie aanvulling op de VI Derm producten zijn de VI Peel behandelingen. Deze behandelingen zijn niet voor niets populair: ze verjongen de huid én verbeteren de huidstructuur. De VI Peel kent vijf verschillende varianten en kan worden toegepast op verschillende huidproblemen. Hierbij kun je denken aan huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, overmatige pigmentatie, rosacea, eczeem en psoriasis. De peeling is nagenoeg pijnloos, is in een mum van tijd gepiept én geeft een prachtig huidverbeterend resultaat, dat al binnen een week na de behandeling te zien is. Je zult zichtbaar minder last hebben van je huidproblemen, en genieten van een frissere, meer egale en stevigere huid. Gebruik je de VI Peel producten elke dag, dan zorg je ervoor dat je de effecten van de behandelingen zo lang mogelijk vasthoudt. Een win-winsituatie dus!

Wist je dat…


… je bij mij ook terecht kunt voor nog veel meer behandelingen? Dat zijn namelijk:

  • allerlei soorten gezichtsbehandelingen, zoals de cleansing treatment, een relax treatment en een cleansing treatment speciaal voor mannen
  • huidverbeterende behandelingen zoals de bio-peeling, de bio-lifting, de neo-hydro treatment, ledtherapie en carboxy therapie
  • manicurebehandelingen
  • harsbehandelingen

Voor jou!


Wil jij nog meer tips omtrent een goede huidverzorging? Of ben jij op zoek naar een behandeling voor een specifiek huidprobleem? Dan zit je goed bij Joyce! Joyce vertelt: ‘Mijn belangrijkste doel? Jou met een tevreden en ontspannen gevoel de deur uit laten gaan! Ik vind het geweldig om alle tijd te nemen om jou van een deskundig advies te voorzien. Bij allerlei huidproblemen kan ik hulp bieden. Denk aan vroegtijdige huidveroudering, rimpels, een vochtarme huid, een gevoelige huid, een vette huid en hyperpigmentatie. Met mijn tien jaar ervaring in het vak raad ik je de passende behandeling of behandelingen aan, en de juiste producten waarmee jij ook thuis aan de slag kan om je huid te verbeteren. Samen komen we tot een op gemaakt behandelplan. Hiervoor ontvang ik je in een ontspannen omgeving, waar alvast een lekker kopje koffie of thee voor je klaarstaat. Ben je benieuwd of ik ook iets voor jou en jouw huid kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer!’

Datum: 04 juli 2019