acne

Niets meer wat je nog herinnert aan je acne

Tijdens je tienerjaren heb je er behoorlijk last van gehad: acne. Vooral je voorhoofd en kin zaten onder de vurige en ontsierende jeugdpuistjes. Je hebt er destijds van alles aan gedaan, maar dat kon niet voorkomen dat je er lelijke littekens, putjes en deuken in je gezicht aan hebt overgehouden. En ook al doe je elke dag nog zo je best om dát met een laag make-up te verbloemen, tóch ziet je huid er nooit mooi egaal uit.

Tijd om acne aan te pakken!

De puistjes die je gezicht zo ontsierden, waren eigenlijk gewoon allemaal ontstoken talgkliertjes. Een verhoogde talgproductie en dode huidschilfers waren een waar paradijs voor de bacteriën op je huid. Gelukkig ligt die tijd nu ver achter je. Wordt het dan ook niet hoog tijd om écht iets aan die littekens, die tot diep in je huid zitten, te gaan doen? Iets waarbij je niet een dikke laag make-up nodig hebt, maar wat het probleem écht aanpakt?

Fractional laser

Je kunt je huid aanzetten om zichzelf te gaan vernieuwen. Dat kun je bereiken door enkele behandelingen met een fractional laser. Hierbij worden kleine bundels van hitte in je huid gemaakt. Het lichaam gaat die ‘schade’ herstellen door het collageen in het hele behandelde gebied te vervangen. Collageen is een stofje in je lichaam dat je huid stevigheid geeft. Daarnaast wordt het huidoppervlak vernieuwd. Je huid wordt zowel in de diepte als aan de oppervlakte aan het werk gezet. Dit in tegenstelling tot een peeling die alleen het bovenste laagje van je huid aanpakt.

Waarbij helpt fractional laser?

De fractional laser behandeling kun je hierop toepassen:

  • acnelittekens
  • chirurgische littekens
  • rimpels (anti-aging)
  • grove poriën
  • striae

Ook voor anti-aging

Aangezien de fractional laser ook wordt ingezet als anti-agingbehandeling, gaat je huid er ook jonger en gezonder uitzien! Direct na de behandeling is je huid wat rood. De volgende dag kun je wat minikorstjes voelen, die niet echt zichtbaar zijn. Afhankelijk van hoe diep de acnelittekens zitten, heb je één tot drie behandelingen, met een tussentijd van circa vier weken, nodig om tot het gewenste resultaat te komen: een mooie, egale en gezonde huid!

Je huid wordt zowel in de diepte als aan de oppervlakte aan het werk gezet

Datum: 20 februari 2019