infraroodtraining

30 kilometer hardlopen of 30 minuten infraroodtraining?

Afvallen… Niemand is er gek op, maar iedereen wil het. Niet voor niets bestaan er allerlei afvalmethoden en kun je er oneindig veel informatie over vinden. Maar wat werkt écht? Dat antwoord is niet zomaar te geven, want iedere persoon functioneert anders en heeft andere doelen.

Infraroodtraining

Als jij op zoek bent naar een relatief snelle afvalmethode waarbij je tegelijk spiermassa opbouwt zonder daar intensief voor te hoeven sporten, dan heb je die bij deze gevonden! Met infraroodtraining verbrand je evenveel vet als met 30 kilometer hardlopen. Het grote voordeel is echter dat je niet langdurig hoeft te trainen, je je lichaam een stuk minder belast en je jezelf mentaal niet intensief hoeft te motiveren.

Dé voordelen

Dit zijn de voordelen van infraroodtraining:

  • versnelde vetverbranding
  • versneld centimeter- en gewichtsverlies
  • vermindering van ongewenste vetophopingen
  • vet blijft definitief weg
  • vermindering van cellulitis
  • verbeterde doorbloeding
  • opbouw van spiermassa

Heb je al eens gedacht aan infraroodtraining?

Warmte werkt

Infraroodwarmte is een vorm van natuurlijk zonlicht, waarbij 80% van de lichtenergie wordt omgezet in warmte, wanneer het jouw lichaam raakt. De kortegolfstraling heeft een zeer positief effect op het gehele lichaam. Grote delen van het licht dringen door in de verschillende huidlagen. Zo ontstaat bij de lichaamsbehandeling een aangename en rustgevende temperatuur van 45 graden Celsius.

Voor iedere leeftijd

Hoe werkt infraroodtraining? Je bevindt je in een infraroodcabine, waar je op een prettig tempo op de ergometerfiets fietst. Terwijl jij beweegt, doet de infraroodstraling zijn werk. Ook als je last hebt van leeftijdgerelateerde klachten en daarom lastig kunt sporten, is dit een ideale oplossing. De infraroodtraining is onderdeel van een individueel behandelplan, waarin al jouw wensen en doelen beschreven staan. Tijdens de training word je gecoacht door een professionele personal trainer.

Ook bij ziekte

Deze manier van trainen is ook zeer geschikt voor mensen met MS (Multiple Sclerose), spierreuma, lipoedeem, oedeem en artrose, mits de gezondheid het toelaat.

Datum: 24 april 2018