borstprothese

Voel je weer vrouwelijk door een borstprothese

Wanneer je door de gevolgen van borstkanker één of beide borsten moet missen, kunnen je zelfvertrouwen en gevoel van vrouwelijkheid een flinke deuk oplopen. Om je weer zelfverzekerd te laten voelen, kunnen een goede borstprothese en bijpassende lingerie helpen.

Symmetrie herstellen

Om te kunnen genezen van borstkanker, zijn een ingrijpende operatie en eventuele nabehandeling onvermijdelijk. Wanneer deze fysiek en mentaal slopende maanden voorbij zijn, heb je behoefte aan een borstprothese of deelprothese (in het geval van een borstsparende operatie). Hiermee kun je de symmetrie van je figuur herstellen.

Jouw wensen

Elke vrouw en elk figuur is anders. Om je eigen, unieke figuur weer terug te krijgen, kun je je laten adviseren rond een voor jou passende prothese. Er bestaan verschillende soorten protheses, namelijk volledige protheses, deelprotheses en plakprotheses. Daarnaast bestaan er protheses met een warmteregulerende werking en protheses met een speciale masserende achterkant in het geval van oedeem. De protheses kunnen verschillen in gewicht (vol-, licht- en ultragewicht). Een specialist op het gebied van borstprotheses helpt jou om de prothese te vinden die bij jouw figuur en wensen past.

Lingerie

Ben je inmiddels in het bezit van een borstprothese, dan hoort daar natuurlijk mooie, bijpassende lingerie bij. Met mooie lingerie blijf je je op en top vrouw voelen. De lingerie bevat een hoesje waarin de prothese gedragen kan worden. Op die manier is je prothese niet zichtbaar en blijft die goed op zijn plaats zitten. De protheselingerie kent een grote variatie aan modellen, kleuren en maten. Het setje dat het best bij jou past, zit er dus altijd bij. Laat je daarnaast verrassen door de modieuze badpakken, pareo’s, tops en nachtkleding. Hiermee kun je vrijuit en zorgeloos bewegen, sporten én zwemmen.

Met mooie lingerie blijf je je op en top vrouw voelen

De perfecte prothese

Jose de Vos is specialist in borstprotheses en van mening dat elke vrouw de perfect passende prothese verdient, die comfortabel te dragen is en natuurlijk oogt. In volledige privacy en met volledige aandacht laat Jose jou verschillende protheses zien en voelen, waarna je samen tot de beste keuze komt.

Vergoeding

Jose is SEMH-certificeerd en werkt samen met alle ziektekostenverzekeraars, wat betekent dat de prothese wordt vergoed en de facturering verzorgd wordt. De collectie volledige of deelprotheses loopt van cup A tot en met H. Je kunt op afspraak bij Jose terecht.

Datum: 14 december 2017