ontspanningsbehandeling

Kerststress? Ga voor een ontspanningsbehandeling

Kerst en nieuwjaar zien er dit jaar een stuk anders uit dan eerdere jaren. Je hele leven heeft er immers anders uitgezien dit jaar. Het thuiswerken, opletten en afwegen begint langzaam zijn tol te eisen. Voor je het weet is het Kerst, en kun je er amper van genieten omdat de stress nog op een hoogtepunt zit. Neem dan de tijd voor een heerlijk ontspannende huidbehandeling of zelfs een ontspanningsbehandeling. Een cadeautje voor jezelf en een ontspannende ervaring!

Alles is anders

Alles verloopt dit jaar anders dan anders. Kerst en nieuwjaar staan allebei voor de deur, maar daarmee ook een nieuw soort twijfel. Moet je nu wel of niet iets organiseren met familie? Wat mag er in de maatregelen, wat is verstandig om te doen? Om nog maar te zwijgen van het ‘nieuwe leven’ waar we onszelf in vinden. Steeds maar opletten of je niet te dicht bij anderen in de buurt komt, steeds binnen blijven terwijl er zo veel is dat je zou willen doen.

Jezelf even verwennen

Je blijft ondertussen gewoon doorgaan. Weer een dag thuiswerken. Weer een dag opletten. Je begint steeds slechter te slapen en staat op met steeds meer vermoeidheid in je lichaam. Op die manier hoopt de stress in je lichaam zich steeds verder op. Het is in deze tijd dan ook goed om ook een beetje op jezelf te blijven letten. Het is prima om af en toe een stapje terug te doen en jezelf ergens mee te verwennen. Een nieuwe bestelling, een lekker ontbijtje – of een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Even liggen en genieten

De meeste beautybehandelingen hebben al een ontspannende werking. Het is een fijn idee dat je huid gereinigd en behandeld wordt en je vervolgens een resultaat hebt waar je dagen, soms nog weken van kunt genieten. Tijdens de behandeling hoef je even nergens aan te denken. Geen deadlines, geen opdrachten, geen verwachtingen, gewoon even liggen op de stoel en je in de watten laten leggen.

Het is prima om af en toe een stapje terug te doen en jezelf ergens mee te verwennen

Een ontspanningsbehandeling


Een gewone beautybehandeling is al genieten… wat dacht je dan van een ontspanningsbehandeling? Deze ervaring combineert de huidverzorging van een ‘gewone’ behandeling met extra ontspanning van een massage. Joyce Chou van Schoonheidssalon Prinsenhuys vertelt: ‘De behandeling duurt maar liefst 75 minuten. Hierin wordt alle ruimte genomen om je te kunnen verzorgen. De behandeling begint met een een reiniging van de huid met een peeling en scrub, waarbij onzuiverheden worden verwijderd. Ook kunnen je wenkbrauwen bijgewerkt worden door ze bij te epileren. De behandeling wordt afgesloten met een masker en serum.’ Achteraf ziet je huid er stralend en verzorgd uit, én voelt het alsof er een warme deken van ontspanning over je heen valt.

Schoonheidssalon Prinsenhuys


Joyce is de schoonheidsspecailist van Schoonheidssalon Prinsenhuys. Je kunt bij haar terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, een manicure, harsen en epileren en het verzorgen van je wenkbrauwen of wimpers. Joyce maakt gebruik van de producten van Neoderma: een biologische productlijn zonder toegevoegde stoffen en met natuurlijke ingrediënten. Neem contact met haar op om je eerste afspraak in te plannen!

Datum: 03 december 2020